Η Αντέλ παντρεύτηκε κρυφά

30.08.2012
H 24χρονη Αγγλίδα -φαινόμενο παντρεύτηκε τον 38χρονο αγαπημένο της χωρίς να το ξέρουν τα φλας αι οι κάμερες.

Κάποιοι από τους πιο αγαπητούς γενικά διάσημους έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους και αποφάσισαν αυτό το καλοκαίρι να παντρευτούν κρυφά από τα μάτια του κόσμου και τους περιττούς φακούς των φωτογράφων. Την αρχή έκανε ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) με τη Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) που ντύθηκαν γαμπρός και νύφη πριν δύο βδομάδες περίπου και τώρα μόλις έγινε γνωστό εκ των υστέρων πως πήρε σειρά κι η Αντέλ (Adele).

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιου καλεσμένου, η 24χρονη τραγουδίστρια ,η οποία είναι έγκυος και ο αρραβωνιαστικός της Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) βρέθηκαν ενώπιον παπά και κουμπάρου, σε μία εντυπωσιακή τελετή. Εκείνη φόρεσε κλασσικό νυφικό, ο Σάιμον είχε πολύ κομψό στυλ και φαινόταν πολύ χαρούμενος και είναι η δεύτερη φορά που φοράει γαμήλια στεφάνια.

Το 2004 όταν ήταν διευθυντής της εταιρίας EBS group ο Κονέκι είχε παντρευτεί την στυλίστρια Κλέρι Φίσερ (Clary Fisher) και κάνανε μια κόρη και η γνωριμία με την Αντέλ έγινε όταν τους σύστησε ο Άγγλος τραγουδιστής Εντ Σίραν (Ed Sheeran) την περίοδο που εκείνη από την επέμβαση στις φωνητικές της χορδές κι εκείνος είχε χωρίσει με την πρώην γυναίκα του.

Την πρώτη φωτογραφία με τη νεόνυμφη Αντέλ στους δρόμους του Λονδίνου, δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του Life & Style φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα απ’ όπου διακρίνεται η προχωρημένη εγκυμοσύνη της και το μονόπετρο στο δεξί χέρι.

« Η Αντέλ και ο Σάιμον προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή όσο μπορούσαν την εγκυμοσύνη από τους δημοσιογράφους την ώρα που κυκλοφορούσαν φήμες πως έχουν ήδη παντρευτεί. Είναι ένα κορίτσι της παλιάς σχολής και δε μπορεί να περιμένει να κάνει οικογένεια. Απλά θέλει να επικεντρωθεί στο παιδί της και στον άντρα που αγαπάει» ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό. Επίσης συμπλήρωσε πως είναι τόσο χαρούμενη με την εμπειρία της εγκυμοσύνης που κυριολεκτικά λάμπει, δείχνει χαλαρή και ήρεμη και η σχέση της με τον Σάιμον είναι τέλεια.

Κ.Π