Ο Will.I.am θα τραγουδήσει στο... διάστημα

28.08.2012
Ο τραγουδιστής των Black Eyed Peas θα βάλει τη μουσική του ν' ακουστεί στο υπερπέραν...

Τώρα που οι Black Eyed Peas κάνουν διάλειμμα, ο Will.I.am σκέφτηκε πως δεν τον χωράει ο τόπος και θα πάει να πει ένα τραγούδι του στον Άρη παρέα με τον καινούριο δορυφόρο που έχει σταλεί εκεί. Ο 35χρονος τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός και διάφορα άλλα που δεν θυμόμαστε τώρα, συμφώνησε με τη NASA και το Discovery Education ν’ ακουστεί το κομμάτι του «Reach the stars»-με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στα φωνητικά- από το Curiosity

Πρόκειται για το πρώτο σινγκλ του από το νέο του άλμπουμ “Willpower”, για το οποίο είχε γράψει 200-300 τραγούδια μέχρι να καταλήξει στα 16 το τελικού tracklist και θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Η πρεμιέρα του τραγουδιού στο διάστημα θα συνδυαστεί με ένα μορφωτικό πρόγραμμα της εταιρίας για μαθητές και παράλληλα θα τους παρουσιάσουν τα ευρήματα του και θα τους ενημερώσουν για την αποστολή του.

Όσο για το διαστημικό του πρότζεκτ οι υπεύθυνοι της NASA δήλωσαν πως διάλεξαν το Reach the stars γιατί αναφέρεται στο πάθος του Wil. I. Am για την επιστήμη, την τεχνολογία και το διάστημα και θα οργανώσουν μία εκδήλωση στο Jes Propulsion Laboratory στην Καλιφόρνια για ν ανακοινώσουν τη συνεργασία τους.

Επιπλέον, το ίδρυμα του δημιουργού των Peas, I.am.angel Foundation θ’ ανακοινώσει σύντομα το καινούριο πλάνο του σύμφωνα με το οποίο θα παρέχει στα σχολεία εξοπλισμό σχετικά με τους τομείς της επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανολογίας, τέχνες και μαθηματικών.

Κ.Π