Δύο μέλη των Pussy Riot δραπέτευσαν από τη Ρωσία

28.08.2012
Οι Ρωσίδες που δεν αφήνουν τον Πούτιν να κοιμηθεί κι έχουν εκατομμύρια διάσημους και μη υποστηρικτές, ανακοίνωσαν πως δύο μέλη τους είναι ήδη εκτός συνόρων.

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου να τις καταδικάσουν σε δύο χρόνια φυλάκιση και τ' αποκαλυπτήρια της πορνο διαμαρτυρίας της Ναντέσκα Τολονικοβα (Nadezhda Tolokonnikova) πριν κάποια χρόνια, οι Pussy Riot δεν αφήνουν ήσυχη την αστυνομία και όπως δήλωσα δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουν χάρη από τον Βλαδιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) τον οποίο έστειλαν...στον αγύριστο.

Η φεμινιστική πανκ μπάντα που έχει καταφέρει να γίνει γνωστή σ όλο τον κόσμο απλά με μία περφόρμανς μέσα στην Αγία Τράπεζα του καθεδρικό ναού της Μόσχας, δεν έχει μόνο τρία άτομα όπως νόμιζαν όλοι αλλά 15 και δύο απ αυτά δραπέτευσαν από τη Ρωσία για να μην τις συλλάβουν.

Το χαρμόσυνο νέο για τους αστυνομικούς που τις ψάχνουν διακαώς, έκαναν γνωστό η γνωστή τριάδα μέσω του twitter και όπως υπονόησαν, οι φυγάδες βρίσκονται σε μία χώρα με την οποία δεν έχει συμφωνήσει η Ρωσία για έκδοση κρατουμένων. Σ’ αυτό το προς το παρόν μυστήριο κράτος, θα προσπαθήσουν να μαζέψουν καινούρια μέλη για το γκρουπ κάνοντας παραστάσεις κι ενημερώνοντας τον κόσμο για το τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό.

Κ.Π