Η Φλόρενς αποσύρεται από τη μουσική

27.08.2012
Η 25χρονη περφόρμερ ύστερα από μία πετυχημένη περιοδεία, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μία τρομερή πορεία του τελευταίου δίσκου με τους Machine, αποφάσισε να πάρει ρεπό από το πόστο της.

Κατέκτησε πρώτη φορά μαζί με τους Machine την πρωτιά των πιο εμπορικών σινγκλ της Αγγλίας με το κομμάτι "Spectrum", θα είναι στο καινούριο άλμπουμ του Κάλβιν Χάρις (Calvin Harris), "18 Months" δίπλα στους Ριάνα (Rihanna), Έλι Γκούλντινγκ (Ellie Goulding), Τάινι Τέμπα (Tinnie Tempah) και το πάρα πολύ καλό άλμπουμ "Ceremonials" εξαφανίστηκε απ’ όλα τα ράφια.

Η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) των Florence and the Machine είχε πάθει σοβαρή ζημιά στις φωνητικές χορδές πριν λίγο καιρό κι ακύρωσε κάποιες εμφανίσεις για να μην κάνει παρέα με τα νυστέρια του χειρουργείου, κι είχε πει πως οι ζωντανές εμφανίσεις είναι γι 'αυτήν σαν διαδικασία εξορκισμού. Στην πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Style ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως σκοπέυει ν' αποσυρθεί για κάποιο διάστημα από τη μουσική και τις σκηνές και προκαλεί από τώρα σύνδρομο στέρησης.

"Υπάρχει ένα σχέδιο να κάνω διάλειμμα για ένα χρόνο απ όλα. Η δισκογραφική εταιρία δε με πιέζει για την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω διάλειμμα όσο καιρό θέλω" ανέφερε η 25χρονη τραγουδίστρια κι ελπίζουμε να μην κάνει τελικά διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας.

Κ.Π