Κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών ο Άσερ

27.08.2012
Ο 33χρονος τραγουδιστής κέρδισε τη δίκη με αντίπαλο την πρώην γυναίκα του κι έγινε ο νόμιμος κηδεμόνας των δύο παιδιών του.

Η μονομαχία των Άσερ (Usher) και Ταμέκα Φόστερ (Tameka Foster) στην δικαστική αρένα όλο αυτό τον καιρό επιτέλους έλαβε τέλος με νικητή τον 33χρονο τραγουδιστή. Οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια με συμμάχους τους δικηγόρους τους για να διεκδικήσουν την επιμέλεια των δύο γιων τους, Άσερ-Ρέιμοντ τον Ε' (Usher Raymond V) και Ναβίντ (Naviyd) κατηγορώντας ο ένας τον άλλον πως δεν είναι σε θέση ν’ αναλάβουν την κηδεμονία.

Τελικά οι δικαστής αποφάσισε πως ο καταλληλότερος για να πάρει την κύρια επιμέλεια των παιδιών είναι ο rnb σταρ και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πόσες μέρες θα περνάνε χρόνο με τη μητέρα τους η οποία επιτέθηκε στον Άσερ στο twitter αμέσως μετά την ετυμηγορία .

"Τα λεφτά μπορούν ν’ αγοράσουν πολλά πράγματα…αλλά στο τέλος η αλήθεια και η καλοσύνη θα ξεχωρίσει. Πρέπει να συνεχίσω να το πιστεύω αυτό.", "Μην φοβάσαι τον εχθρό που σου επιτίθεται. Να φοβάσαι τον ψεύτικο φίλο που σε αγκαλιάζει. Δεν υπάρχει χειρότερο απ’ αυτό.» ήταν κάποια απ αυτά που τουίταρε η 41χρονη στυλίστρια.

Σύμφωνα με δήλωση ενός φίλου του Άσερ στη Us Weekly, ο τραγουδιστής είναι πολύ ανακουφισμένος που όλα τελείωσαν και η δικαστική απόφαση ήταν υπέρ του και ήταν απίστευτα φορτισμένος αυτό το διάστημα που περίμεναν τους τίτλους τέλους.

Κ.Π