Συνεχίζεται το δράμα των Άσερ-Ταμέκα Φόστερ

21.08.2012
Ο 33χρονος τραγουδιστής ξαναβρέθηκε ενώπιον του δικαστή με την πρώην γυναίκα του μεκαινούρια κατηγορία αυτή τη φορά.

Απ’ ότι φαίνεται η διαμάχη του Άσερ (Usher) με την πρώην γυναίκα του Ταμέκα Φόστερ (Tameka Foster) στα δικαστήρια δεν θα τελειώσει σύντομα. Όπως είχαμε πει εδώ, την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους βρέθηκαν μπροστά από τον δικαστή γιατί ο 38χρονος τραγουδιστής απαιτεί την αποκλειστική κηδεμονία των δύο γιων τους τον 4χρονο Άσερ-Ρέιμοντ τον Ε' (Usher Raymond V) και τον 3χρονο Ναβίντ (Naviyd), κατηογορώντας την 41χρονη στυλίστρια πως δεν είναι καθόλου καλή μητέρα.

Να σου θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό έχασαν το 11χρονο παιδί τους Κάιλ (Kyle) ύστερα από το μοιραίο χτύπημα ενός τζετ σκι που το άφησε εγκεφαλικά νεκρό και στη συνέχεια έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επιπλέον, μία από τις κατηγορίες εναντίον του Άσερ ήταν πως επισκέφτηκε τον αδικοχαμένο αγόρι του μόνο μία φορά στο νοσοκομείο και δεν παρακάλσε τους φανς του μέσω του twitter να προσευχηθούν γι’ αυτό.

"Πιστεύουμε πως η κυρία Ρέιμοντ είναι ανίκανη να σταθεί ως γονιός σ' αυτά τα παιδιά. Δεν έχει την συναισθηματική σταθερότητα ή την ικανότητα να δεθεί μαζί τους και ως εκ τούτου πρόκειται για άτομο με ειδικές ανάγκες" δήλωσε ο δικηγόρος του στη δίκη ενώ ο αντίπαλος συνάδελφος ισχυρίστηκε πως ο 33χρονος rnb σταρ είναι στους δρόμους συνέχεια με αποτέλεσμα και είναι αδύνατον να κρατάνε τα παιδιά η οικογένεια του.

Το δράμα συνεχίζεται αφού ο δικαστής υποστήριξε πως ο Άσερ Ρέιμοντ έδειξε ασέβεια προς το δικαστήριο και δήλωσε πως θα πρέπει να ανοίξει ξανά τον λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας της Ταμέκα η οποία είναι στο όνομα του και τον είχε κλείσει πέρσι.

Η Φόστερ η οποία έχει δουλέψει με καλλιτέχνες όπως η Λόριν Χιλ (Lauryn Hill), υποστηρίζει πως χρειάζεται τον λογαριασμό για τη δουλειά της και πρόκειται για ένα από τα πολλά παράπονα που έχει από τον Άσερ, όπως γράφει το TMZ. Πρόσθεσε επίσης πως βγήκε κερδισμένη όταν τον είχε κατηγορήσει πως κρατάει τα χρήματα για τη νταντά (με την οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε σχέση) των παιδιών και έγινε πλουσιότερη κατά 1.3000 δολάρια. Αναμένεται ηετυμηγορία του δικαστηρίου και για την συγκεκριμένη υπόθεση και κάτι μας λέει πως δεν θα βρεθεί λύση σύντομα.

Κ.Π