Η Τζέσι Τζέι ξύπνησε 6χρονο κοριτσάκι από κώμα!

20.08.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια έσωσε τη ζωή ενός μικρού παιδιού με η βοήθεια της μουσικής της...

Πέρσι η Αντέλ (Adele) ήταν η αιτία που ένα μικρό παιδί ξύπνησε από κώμα και τώρα η Τζέσι Τζέι (Jessie J) ακολουθεί το παράδειγμα της. Στις 19 Απριλίου η 6χρονη Τάιλερ (Tyler) ήταν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της Μισέλ και την γιαγιά της Θερέσα Χαρτ (Theresa Hart) η οποία οδηγούσε όταν ξαφνικά ένα όχημα μπροστά τους πέταξε λάσπες στο τζάμι τους και μόλις φρέναρε έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους.

Το αποτέλεσμα ήταν το κοριτσάκι να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να μείνει σε κωματώδη κατάσταση για οχτώ μέρες με του γιατρούς στο νοσοκομείο Great Ormond Street όπου νοσηλευόταν να μην δίνουν ελπίδες πως η μικρή θα συνέλθει. Έλεγαν στην 27χρονη μαμά της πως η κόρη της θα έχει συμπτώματα εγκεφαλικού και θα χει προβλήματα στην κίνηση, την ομιλία και δε θα μπορέσει να χαμογελάσει ξανά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της Τάιλερ είναι η Τζέσι Τζέι και μιλούσε συνέχεια γι αυτήν πριν το ατύχημα οπότε μόλις η Μισέλ έμαθε μετά από μήνυμα στο κινητό της πως η 24χρονη τραγουδίστρια βρισκόταν στο κτήριο, έκανε τα πάντα για να τη φέρει σ’ επαφή με την μικρή ασθενή.

«Μόλις έμαθα ότι η Τζέσι ήταν εκεί έτρεχα σ’ όλο το νοσοκομείο ρωτώντας όποιον μπορούσε να με βοηθήσει να τη βρω κι είχα απελπιστεί. Η σκέψη ότι δεν θα ξαναδώ το πρόσωπο της μοναχοκόρης μου ήταν τρομαχτική. Έστειλα ένα γράμμα στον μάνατζερ της και παρακάλεσα το προσωπικό να τη συναντήσω.» δήλωσε η μαμά του κοριτσιού και τα κατάφερε.

Η Τζέσι Τζέι ήρθε στο δωμάτιο που ήταν η Τάιλερ και της τραγούδησε στο αυτί το Rainbow που είναι το αγαπημένο της τραγούδι και μετά από λίγες ώρες σαν από θαύμα, η εξάχρονη Τάιλερ άρχισε να αντιδράει, να κινείται και να έχει μεγάλη πρόοδο. Απ ότι είχαν πει οι γιατροί δεν είναι καθόλου εύκολο να ξυπνήσεις έτσι απλά από το κώμα και πρέπει να περιμένεις καιρό για να δεις τι ζημιές σου έχει προκαλέσει όμως στην περίπτωση της θαυμάστριας της Τζέι, τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Μετά από τέσσερις μήνες η εξέλιξη της υγείας της Τάιλερ είναι απίστευτη. Περπατάει κανονικά, μιλάει και παίζει με τους φίλους της στα πάρκα και τις παραλίες χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα. «Λατρεύω τη Τζέσι Τζέι με όλη την καρδιά μου γιατί με ξύπνησε και μ’ έκανε καλά. Ήταν πραγματικά πολύ καλό αυτό που έκανε για μένα. Έχω μία αφίσα της στο δωμάτιο μου και πάντα βάζω το χέρι μου πάνω της και προσεύχομαι.» ανέφερε το κορίτσι και η μαμά της πρόσθεσε πως χρωστάει της ζωή της μικρής στην Αγγλίδα τραγουδίστρια και δεν θα γινόταν ποτέ καλά το παιδί της αν δεν υπήρχε εκείνη. Σίγουρα είναι η πιο συγκινητική ιστορία που άκουσες σήμερα…

Κ.Π