Η Γκάγκα έφυγε στα μισά της συναυλίας!

20.08.2012
Η 25χρονη Mother Monster αναγκάστηκε να εγκαταλέιψει για λίγο τη σκηνή στην εμφάνιση της στη Ρουμανία αλλά και ν' αποτρέψει τελευταία στιγμή την εισβολή ενός θαυμαστή.

Ενώ εσύ κάνεις διακοπές και λιάζεσαι στις ξαπλώστρες και στις ψάθες, η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) δουλεύει γυρίζοντας με την Born this way tour όλο τον πλανήτη και στο Βουκουρέστι ήταν λίγο επεισοδιακή η επίσκεψη. Στη συναυλία της στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, αναγκάστηκε να φύγει από τη σκηνή κάποια στιγμή στα μισά της συναυλίας για να…κάνει εμετό κι επέστρεψε κανονικά σαν να μη συνέβη τίποτα.

«Πήγα στα παρασκήνια κι έκανα εμετό και δεν ήθελα να το δείτε…συμβαίνει μερικές φορές» είπε στο κοινό μόλις γύρισε και όταν λέει «μερικές φορές» εννοεί σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις γι’ αυτό ήταν πολύ ενθουσιασμένη όταν στο live της στο Τόκυο δεν συνέβη κάτι παρόμοιο.

Επιπλέον εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως θα δεις στο βίντεο, τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο της, ένα φανατικός θαυμαστής πλησίασε πολύ κοντά για να πάρει αυτόγραφο αλλά οι σωματοφύλακες της τον πέταξαν στο πάτωμα και τον έδειραν. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά little monsters αντέδρασαν στο twitter αλλά η 25χρονη τραγουδίστρια που τρόμαξε όταν είδε τον φαν να τρέχει κατά πάνω της, δεν έχει σχολιάσει τίποτα μέχρι τώρα.

K.Π