Το σκανδαλιστικό εξώφυλλο της Αζέλια Μπανκς

17.08.2012
Γνωστή για τους προκλητικούς στίχους της και για τους «πολέμους» που πυροδοτούν οι δηλώσεις της στο twitter, η Αζέλια Μπανκς έχει καταφέρει να γίνει η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα ράπερ που έβγαλε το Χάρλεμ.

Γνωστή για τους προκλητικούς στίχους της και για τους «πολέμους» που πυροδοτούν οι δηλώσεις της στο twitter, η Αζέλια Μπανκς (Azealia Banks) έχει καταφέρει να γίνει η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα ράπερ που έβγαλε το Χάρλεμ.

Η αμφισεξουαλική τραγουδίστρια δε δίστασε να φωτογραφηθεί σκανδαλωδώς για το εξώφυλλο του Dazed and Confused, όπου πόζαρε φουσκώνοντας ένα προφυλακτικό και προκαλώντας αντιδράσεις σε περισσότερες από επτά χώρες, όπου το τεύχος απαγορεύτηκε.

Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, Μάλτα, Ελβετία, Ινδία και Ταϊλάνδη είναι μερικές από τις χώρες, όπου η πόζα της Αζέλια με το ροζ προφυλακτικό και τον αμφιλεγόμενο τίτλο «Azelia Banks blows up» δεν είναι διαθέσιμη.

Αν και το εξώφυλλο ήταν αυτό που τελικά συζητήθηκε, η συνέντευξη της ατίθασης ράπερ στο τεύχος Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια και τη βία, με την οποία ήλθε σε επαφή στα παιδικά της χρόνια στο Χάρλεμ.