Αλίσια Κιζ: Το λιοντάρι το 'σκασε!

15.08.2012
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο τίτλος του δίσκου της θα είναι Girl on Fire και δήλωσε απολύτως ενθουσιασμένη για τη νέα της δουλειά.

Η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) δήλωσε ότι το νέο της άλμπουμ τη βοήθησε να ελευθερώσει το εσωτερικό της ..λιοντάρι!

“Είμαι στο στούντιο και κάνω ηχογραφήσεις για το νέο μου άλμπουμ και είμαι ΤΟΣΟ χαρούμενη!!!” έγραψε η ίδια στο AliciaKeys.com. “Εχω πάρει φωτια! Ειμαι σα σπίρτο σε φλόγες! Ηταν δύσκολο να συγκρατούμαι τόσο καιρό και δεν το κάνω πια! Θα έχει τον τίτλο Girl on Fire!!! Και έτσι ακριβώς νιώθω!!!! Πριν κάνω αυτό το άλμπουμ μερικές φορές ένιωθα σα λιοντάρι σε κλουβί. Νόμιζα ότι όλοι με παρεξηγούσαν, κανείς δε με καταλάβαινε απολύτως ... μέχρι που αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα και το λιιοντάρι έσπασε το κλουβί και βγήκε έξω!"

Η Αλίσια αποκάλυψε και μία φωτογραφία της που ίσως κοσμήσει το εξώφυλο του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, στην οποία φοράει ένα μαύρο φόρεμα και κοιτάζει με αυτοπεποίθηση τον φακό.

“Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη δουλεια, είναι δυνατή, έχει ψυχή, είναι ειλικρινής και έχει όλη μου την καριδά. Μιλάει για μια νέα αρχή και νέες προοπτικές. Δεν έχει καθόλου αρνητική ενέργεια και είναι για την εσωτερική δυναμη του καθένα να ζήσει με τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του!"

Ε.Σ.