Ο Τζόνι Ντεπ περιοδεύει με τον Αλις Κούπερ

15.08.2012
Ο ροκσταρ κάλεσε τον νεαρό ηθοποιό να πάει μαζί του για τη μεγάλη περιοδεία που ετοιμάζει ο 64χρονος ερμηενυτής..

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) σκέφτεται να ακολουθήσει τον Αλις Κούπερ (Alice Cooper) στην περιοδεία του.

Ο ροκσταρ κάλεσε τον νεαρό ηθοποιό να πάει μαζί του για τη μεγάλη περιοδεία που ετοιμάζει ο 64χρονος ερμηενυτής και ο σταρ της "Καραϊβικής" που έχει ξανακάνει κάτι απρόμοιο ένιωσε κολακευμενος από την πρόσκληση!

Ο Τζόνι ήρθε στο Χόλιγουντ να παίξει κιθάρα. Δεν ήρθε για να κάνει τον ηθοποιό" δήλωσε ο Κούπερ στη Sun. “Πάντα του λέω, όποτε θέλει να περιοδεύσει να έρθει μαζί μου, έτσι και τώρα.”

Η καριέρα του Αλις Κούπερ εκτείνεται σε πάνω από4 δεκαετίες και είναι αναμφίβολα ένας απο τους μεγαλύτερους σταρ στην ροκ σκηνή. Ο ίδιος μιλώντας για τους νεαρούς διαδόχους τους, συμβουλεύει πάντα να είναι θαραλλεοι και να μη χάνουν την έμπνευσή τους.


“Ακούστε Ιγκι Ποπ και Stooges, πάρτε παραδείγματα από τους Who, από τους Rolling Stones. Δείτε πώς φερόντουσαν. Αυτοί είναι αληθινοί ροκ σταρς... Οι νέες μπάντες ντρέπνοται. Πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να είσαι σ αυτό το χώρο, όχι να είσαι δειλός" συνέχισε ο Αλις Κούπερ και δήλωσε ότι πρέπει να ξεφορτωθούν τις ανασφάλειες και τις αναστολές τους όλοι όσοι θέλουν να μπουν σ αυτό το χώρο.

Ε.Σ.