Η Πινκ σκαρφαλώνει στα charts!

07.08.2012
Το νέο της βίντεο σκηνοθέτησε ο Ντέιβ Μάγιερς (Dave Meyers), ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα κλιπ για τις επιτυχίες της “So What” και “***ing Perfect”.

Η Πινκ (Pink) κυκλοφόρησε το video του “Blow Me (One Last Kiss)” ταυτόχρονα στο VEVO και VEVO@YOUTUBE. Το video το σκηνοθέτησε ο Dave Meyers, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα videos για τις επιτυχίες της “So What” και “Fucking Perfect”.

To “Blow Me (One Last Kiss)” είναι το πρώτο single της P!nk από το επερχόμενο 6ο αλμπουμ της, με τίτλο The Truth About Love, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 17 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας του, το “Blow Me (One Last Kiss)” εκτοξεύθηκε στα charts όλου του κόσμου και προσγειώθηκε στο Top20 του iTunes chart σε 21 χώρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο #1 της Αυστραλίας και στο #3 της Γερμανίας του επίσημου airplay chart.

Η P!nk θα εμφανιστεί στο φετινό iHeart Radio Festival στις 22 Σεπτεμβρίου στο Las Vegas. Θα επιστρέψει επίσης στο The Today Show και θα τραγουδήσει στο Plaza την ημέρα της κυκλοφορίας του album στην Αμερική, στις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι θαυμαστές μπορούνε να προ-παραγγείλουν το album από το iTunes ή κατάστημα της P!nk και να λάβουν αμέσως με download το “Blow Me (One Last Kiss)”.

Από το ντεμπούτο άλμπουμ της το 2000, η P!nk (Alecia Moore) έχει κυκλοφορήσει 6 αλμπουμ(Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!), έχει πουλήσει πάνω από 32 εκατομμύρια δίσκους, 65 εκατομμύρια singles (περίπου 20 εκατομμύρια digital tracks), πάνω από 1 εκατομμύριο DVDs παγκοσμίως και έχει 11 singles στο top10 του Billboard Hot 100 chart. Ακόμα 15 singles της P!nk έχουν φτάσει στο #1 σε μια ή παραπάνω χώρες. Έχει κερδίσει 3 Grammy Awards, 2 Billboard Music Awards, 5 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Awards, 2 People’s Choice Awards και πολλά ακόμα. Το τελευταίο studio album της P!nk, το Funhouse καρφώθηκε στο #2 του Billboard Top 200 και στο #1 σε Αγγλία, Αυστραλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία και Ελβετία. Το album περιείχε το smash single “So What” το οποίο έγινε το δεύτερο #1 single της στο Billboard Hot 100 (μετά το “Lady Marmalade”). Το τελευταίο της album, Greatest Hits So Far… πραγματοποίησε νέα είσοδο στο Top 10 σε πάνω από 13 χώρες και περιείχε τα hit singles “F**ckin Perfect” (το οποίο έφτασε στο #2 του Billboard Hot 100) και “Raise Your Glass” (το οποίο έγινε το τρίτο #1 single της P!nk στο Billboard Hot 100 Chart).

Official Website: http://www.pinkspage.com/us/home

Facebook Page: https://www.facebook.com/pink

Twitter: https://twitter.com/#!/Pink/