H Μαράια στη θέση της Λόπεζ!

24.07.2012
Η 42χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός τα τραγούδια της οποίας σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν πει για να κρατήσουν κορώνες λίγο παραπάνω, έρχεται στο τραπέζι των κριτών.

Πριν ανακοινωθεί επισήμως τ’ όνομα της ως η αντικατάστάτρια της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στο American Idol, πόσταρε φωτογραφίες με τον μελλοντικό συνάδελφο της,πολλά χρόνια φίλο της και πρώην CEO της δισκογραφικής της L.A Reid, στην κάμπρο Beckley του. Έτσι για να κινήσουν λίγο την περιέργεια όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο σόου και να ξεκινήσουν τα σενάρια.

Η Μαράια Κάρει (Mariah Carey) όχι απλά θα είναι η καινούρια κριτής στο Idol αλλά είναι κι η πιο ακριβοπληρωμένη σελέμπριτι που έχει περάσει ποτέ από αυτή τη θέση αφού θα βουτήξει μέσα σε 18 εκατομμύρια δολάρια που θα της προσφέρει το κανάλι. Κάτι που σημαίνει ότι είναι 6 περισσότερα από την αμοιβή της Λόπεζ και ξεπερνάει επίσης και τα 15 εκατομμύρια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) που βρίσκεται στους απέναντι του X- Factor.

"Είναι πολλά χρόνια στη μουσική κι έχει μεγάλη εμπειρία. Κι αυτή την εμπειρία προσφέρεις στους διαγωνισζόμενους στο τέλος της ημέρας για να γίνουν καλύτεροι και να ωριμάσουν μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία." είπε η Λόπεζ στο E!News για την 42χρονη συνάδελφος της και πρόσθεσε πως της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα τα πάει τέλεια ενώ παράλληλα πιστεύει πως θα ήταν ιδανική και η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (Mary J. Blidge).

Ο υπεύθυνος προγράμματος της Fox, Κέβιν Ρέιλι (Kevin Reilly) στην ανακοίνωση του για το new entry δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος με την απόφαση της Κάρει να συμμετέχει στην εκπομπή γιατί εκτός του ότι είναι μία από τις τραγουδίστριες που οι διαγωνιζόμενοι θέλουν να μοιάσουν αλλά είναι και η μεγαλύτερη καλλιτέχνις που έχει βρεθεί στο σόου.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα έρθω στο American Idol. Πρώτα απ' όλα ήθελα να ξεκινήσω από σήμερα κιόλας αλλά νομίζω ξέρετε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω τους επόμενους μήνες!» συμπλήρωσε η Μαράια συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς και στο twitter.

Κ.Π