Πρωτοψάλτη - Ρεμπούτσικα ξεκινούν την περιοδεία τους!

18.07.2012
Με αφετηρία τη χθεσινή sold out συναυλία στο Βεάκειο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία

Από το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά ξεκίνησαν το βράδυ της 17ης Ιουλίου την καλοκαιρινή τους περιοδεία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, παρουσιάζοντας την παράσταση «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή». Την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση του χειμώνα που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ένα πρόγραμμα γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία , που ξεσήκωσε τους θεατές με το πάθος και την δύναμή του.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα μάγεψαν με τα τραγούδια και τις μουσικές τους το κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο, συγκίνησαν, έγιναν ένα με τους θεατές, τραγουδώντας ακόμη και χορεύοντας μαζί τους.

Μετά το Βεάκειο Θέατρο, η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της στις 21 Ιουλίου στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου, στις 28 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, στις 4 Αυγούστου στο θέατρο Χελιδονόπετρας στη Μαρώνεια, στις 5 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Δίου και στις 25 Αυγούστου στον Άγιο Αχίλλειο στις Πρέσπες.

Στις 5 Σεπτεμβρίου η ‘Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα επιστρέφουν στην Αθήνα, αυτήν την φορά στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό.