(βιντεοσυνέντευξη) Μ.Φαφούτη: Μαθήματα σπιτικής ευτυχίας!

25.05.2012
Είναι η καλύτερη μάγισσα που ξέρουμε και πάντα θα περιμένουμε με ανυπομονησία τη χρυσόσκονη της να πέσει πάνω από τα κεφάλια μας για να μας μεταμορφώσει.

Είναι η καλύτερη μάγισσα που ξέρουμε και πάντα θα περιμένουμε με ανυπομονησία τη χρυσόσκονη της να πέσει πάνω από τα κεφάλια μας για να μας μεταμορφώσει. Μόλις την ακούς, κάθε ίντσα σου γεμίζει με θετική ενέργεια και σκάνε χαμόγελα διαρκείας ακόμα κι αν τραγουδάει για μελαγχολικά κορίτσια που αγαπάνε τη βροχή και μας στοιχειώνει όταν κάθεται πάνω απ το πιάνο για να πει εκπληκτικές θεατρικές ιστορίες εκκεντρικών κυριών.

Η Μαριέττα Φαφούτη είναι η «μαμά» της Φαφουτέικης καλλιτεχνικής δυναστείας που μας έχει περικυκλώσει από παντού, τα κινηματογραφικά πλάνα της χρωστάνε μεγάλες δόσεις ομορφιάς κι ο καινούριος της δίσκος «Homemade Joy» έχει όλα τα συστατικά της σπιτικής ευτυχίας μαζί με εθιστικά ξόρκια ικανά να σου κολλήσουν όλη μέρα.

Λίγο πριν τον παρουσιάσει στον Σταυρό του Νότου και κάνει πρεμιέρα το ARTogether festival του Bankit, περνάει μια μικρή βιντεοανάκριση που φτάνει μέχρι και το ελληνικό εκλογικό χάος...

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου

*Ευχαριστούμε το Βρυσσάκι για τη φιλοξενία