Ποιος βρήκε πρώτος νεκρή τη Γουίτνεϊ;

13.03.2012
Με το μυαλό της στην μοιραία μέρα, η κουνιάδα και μάνατζερ της σταρ αποκάλυψε στην Όπρα Γουίνφρεϊ το πρόσωπο που βρήκε νεκρή την Γουίτνεϊ Χιούστον και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές που ακολούθησαν όταν μπήκε και η ίδια στο δωμάτιο.

Η Πατρίσια Χιούστον (Patricia Houston) μίλησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) για τη στιγμή που αντίκρυσε τη νεκρή Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Με το μυαλό της στην μοιραία μέρα, 11 Φεβρουαρίου, η κουνιάδα και μάνατζερ της σταρ, Πατρίσια περιέγραψε πώς η Γουίτνεϊ είχε φάει το μεσημέρι στο δωμάτιο της στο Beverly Hilton και η ίδια επέστρεφε από κάποιες δουλειές στο ξενοδοχείο με σκοπό να επισκεφτεί την τραγουδίστρια στο δωμάτιό της... "Ημουν στον διάδρμο όταν άκουσα κραυγές. Πήγαινα στο δωμάτιό της ήδη, με είχε πάρει δύο φορές τηλέφωνο, ήθελε να με δει. Είδα την κομμώτρια τη Mary να πέφτει στα γόνατά της και άρχισα να περπατάω σιγά. Την είχαν ήδη δει", είπε η Πατρισια, όταν η Οπρα ξέσπασε σε κλάμματα. Και οι δύο έκλαιγαν στην κάμερα όσο η Πατρίσια εξιστορούσε τα γεγονότα της θλιβερής μέρας.

"Ειδα τη μακιγιέζ να πέφτει στα γόνατα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μούδιασα. Της είπα να καλέσει ασθενοφόρο..." συνέχισε ανάμεσα στα αναφιλητά της. Μόλις συνήλθε λιγο, συνέχισε: "Πλησίασα και η Μary ήταν εκεί, ουρλιάζοντας "Ω Θεέ μου". Της είπα να σταματήσει και να ηρεμήσει. Οταν μπήκα πια στο δωμάτιο είδα τον Ray από την Ασφάλεια να προσπαθεί να επαναφέρει τη Γουίτνεϊ μέχρι σημείου εξάντλησης. Του είπα "Ray"... Οι γιατροί θα έφταναν... του είπα πάλι "Ray πρέπει να την αφήσεις.."

Εκείνος είπε "Προσπάθησα".. δεν είχε ανάσα, ένιωθα τόσο άσχημα γι αυτόν".

Η Πατρίσια συνέχισε περιγράφοντας πως η Γουίτνεϊ ήταν στη μπανιέρα και είχε ένα ήρεμο ύφος στο πρόσωπό της.

"Ηταν στη μπανιέρα. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί. Επρεπε να τη βγάλουν απο κει και να προσπαθήσουν να την επαναφέρουν. Ειχαμε ένα πνευματικό δέσιμο. Ημασταν πολύ κοντά." δήλωσε η μεταξύ άλλων μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Ηρθε το ασθενοφόρο και οι γιατροί της ζήτησαν να φύγει... Η ίδια συνέχισε "Δε μπορούσα να την αφήσω και τους είπα 'Μη με ακουμπάτε σας παρακαλώ'. Τους είδα να τη σκεπάζουν μέχρι πάνω και ήξερα ότι όλα τέλειωσαν. Το ήξερα αλλά δε μπορούσα να το πιστέψω. Δε μπορούσα να το πιστέψω. Και όσο συνέβαιναν αυτά, η κόρη της, η Μπόμπι Κριστίνα ήταν κι αυτή στο ξενοδοχείο. Ήταν στο δικό της δωμάτιο και καθοταν στο μπαλκόνι, μη γνωρίζοντας τίποτα..."

Η Πατρίσια είπε ότι ακόμη νιώθει το πνεύμα της Γουίτνεϊ να της μιλάει, κάτι που νωρίτερα ειχε πει και η Μπόμπι Κριστίνα στην Οπρα. "Η Γουίτνεϊ μου λέει "Σε έχω. Σε προσέχω εγώ".

Τέλος, παραδέχθηκε ότι πάντα φοβόταν για τη ζωή της Γουίτνεϊ και την κατάληξη που θα είχε, και θα κορόιδευε τον εαυτό της αν έλεγε το αντίθετο...

Ε.Σ.