Η Μαράια Κάρεϊ απειλεί να χωρίσει τον άντρα της!

09.03.2012
Σε αδιέξοδο έχει οδηγήσει τη σούπερ σταρ η ανέμελη συμπεριοφορά του συζύγου της Νικ Κάνον, ο οποίος πάσχει από σπάνια ασθένεια, αλλά δεν παίρνει στα σοβαρά την υγεία του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο σύζυγος της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), Νικ Κάνον (Nick Cannon) υποφέρει από μια μορφή λύκου, η οποία χτυπάει και καταστρέφει τα νεφρά και αν αφεθεί αθεράπευτη μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη νεφρική ανεπάρκεια και να αποβεί μοιραία.

Στην ασθένεια αυτή οφειλόταν και η πρόσφατη νοσηλεία του 33χρονου Κάνον, τον περασμένο Φεβρουάριο, εξαιτίας της θρόμβωσης που είχε παρουσιάσει στους πνεύμονες. Μάλιστα, μετά από εκείνο το περιστατικό οι γιατροί τον είχαν συμβουλέψει να ξεκουραστεί, και έτσι ο ίδιος αφησε και την καθημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή στη Νέα Υόρκη.

Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση, δεν δείχνει πολύ πρόθυμος να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών και προτιμά τις εναλλακτικές θεραπείες: "Δεν είμαι τύπος των φαρμάκων. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω κάποιες ολιστικές θεραπείες και διαλογισμό", αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο "Good Morning America", την περασμένη Τρίτη:

"Έχω παραιτηθεί από το αγαπημένο μου junk food, αποφεύγω το αλάτι και πίνω τόνους νερό. Επίσης, προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ, όπως μου σύστησαν οι γιατροί. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα", συμπλήρωσε. Μέχρι πρότινος, ο Κάνον συνήθιζε να κοιμάται 2-3 ώρες την ημέρα, αλλά πλέον καταφέρνει να συμπληρώνει τον 6ωρο ύπνο που του έχουν επιβάλλει.

Ωστόσο οι γιατροί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι μαζί του, καθώς η συγκεκριμένη μορφή λύκου απαιτεί πολύ πιο επιθετική αντιμετώπιση με αντιφλεγμονώδη φάρμακα και χημειοθεραπεία, παρότι το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα εγγυημένο και σε πολλές περιπτώσεις τελικά χρειάζεται μεταμόσχευση:

"Οι ολιστικές θεραπείες είναι πολύ καλές για τη βελτίωση της γενικότερης υγείας, αλλά όχι για να αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη ασθένεια. Ιδιαίτερα η κατανάλωση νερού δεν έχει καμιά επίδραση στην εξέλιξη της", εξηγεί ο καθηγητής ρευματολογίας Τσέιμ Πούτερμαν (Chaim Putterman), επικεφαλής της Ιατρικής Σχολής Άλμπερτ Άινσταϊν, στο Μπρονξ.

Ως αποτέλεσμα, η Μαράια είναι τρομοκρατημένη για την υγεία του άντρα της. "Την άκουσα να λέει ότι αν ο Νικ πάθει κάτι, δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει και αν θα μπορέσει να επιβιωσει", δήλωσε πρόσωπο του περιβάλλοντος του ζευγαριού στο National Enquirer.

Ο Κάνον, επαγγελματίας κωμικός και τραγουδιστής, είναι ο οικοδεσπότης του "Αμερική έχεις ταλέντο" και εχει διάφορα ακόμη επιχειρηματικά ταλέντα τα οποία αρνείται να εγκαταλείψει.

Έτσι σύμφωνα με τις φήμες, η 41χρονη σταρ αναγκάστηκε να απειλήσει τον άντρα της ότι θα τον χωρίσει και θα του απαγορεύσει να βλέπει τα δίδυμα, αν εκείνος δεν φροντίσει να παρατήσει τα πάντα και να προστατεύσει τον εαυτό του.

"Δεν πρόκειται να της περάσει... Ο Νικ ήδη νιώθει στη σκιά της γυναίκας του κι αν παρατήσει και το σόου, θα νιώθει σαν να μην υπάρχει", συνεχίζει η ίδια πηγή.

Ε.Σ.