Η Κέλυ Κλάρκσον επιστρέφει στην κορυφή!

09.03.2012
Το "Stronger (What Doesn’t Kill You)" της παγκόσμιας σούπερσταρ επιστρέφει στο #1 του Billboard Hot 100 Chart και συμπληρώνει τρείς εβδομάδες στο νούμερο ένα.

Το τραγούδι ήταν προηγουμένως στο #1 του Hot 100 για δύο συνεχόμενες εβδομάδες τον Φεβρουάριο. Αυτό είναι το 3ο #1 της Kelly στο Billboard Hot 100 #1 μετά τα “A Moment Like This” του 2002 και “My Life Would Suck Without You” του 2009.

Η Κέλι Κλάρκσον (Kelly Clarkson) αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την περιοδεία της 2012 "Stronger World Tour" και λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές.

Μετά από το sold out Radio City show της, οι New York Times έγραψαν πως “η εντύπωση που έδωσε το show ήταν ότι η Κλάρκσον είναι μια σταρ,” ενώ το Spin δήλωσε: “Φωνητικά, ήταν άψογη, καρφώνοντας κάθε ψηλή νότα και ψίθυρο, καθώς πηγαινοερχόταν στη σκηνή του Radio City.”

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και το δημοσίευμα της Hollywood Reporter: “Η φύση της και τα δυνατά της φωνητικά αποδεικνύουν ότι γίνεται ακόμα πιο δυνατή με κάθε άλμπουμ και περιοδεία.”

Η Κλάρκσον θα εμφανιστεί επίσης στο The Voice του NBC αυτό το Μάρτιο, ως μέντορας μαζί με την star της country Μιράντα Λάμπερτ (Miranda Lambert). Τον προηγούμενο μήνα, η Κέλι κυκλοφόρησε το Stronger (What Doesn’t Kill You) [The Remixes], ένα EP που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά remixes του “Stronger (What Doesn’t Kill You)” και είναι διαθέσιμο στο iTunes .

Από τη στιγμή που βρέθηκε στο προσκήνιο, 10 χρόνια πριν, η ίδια έχει κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger), έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, 10 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και έχει βρεθεί με 10 singles στο top 10 του Billboard Hot 100 Singles Chart.

Εκτός απ' όλα αυτά η Κέλι Κλάρκσον έχει λάβει 2 Grammy Awards, 4 American Music Awards, 3 MTV Video Music Awards, 1 Country Music Association Award και 12 Billboard Music Awards.

Οι πιο πρόσφατες επιτυχίες της ήταν το ντεμπούτο του Stronger στο #2 στο Billboard Top 200 και στο Digital Albums Chart, κάνοντας την Κέλυ να έχει μπει 5 φορές στο Top 3 κατευθείαν μετά τη κυκλοφορία τραγουδιού ή άλμπουμ.

Το άλμπουμ πιστοποιήθηκε ως Χρυσό από την R.I.A.A. στις ΗΠΑ, έχουν πουληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο παγκοσμίως και περιλαμβάνει τα πολύ επιτυχημένα singles, “Mr. Know It All” και “Stronger (What Doesn’t Kill You)”, που σηματοδοτεί την 9η και 10η φορά της Kelly στο Top 10.