Ο Γουίλ Σμιθ "παρουσιάζει" τους One Direction!

09.03.2012
Μετά το ντεμπούτο τους στην Αμερική ως support act στην περιοδεία των star του Nickelodeon, Big Time Rush, οι One Direction που έχουν ήδη γίνει παγκόσμιο ποπ φαινόμενο θα εμφανιστούν live στην 25η απονομή Kids’ Choice Awards.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν στο ελληνικό Nickelodeon το Σάββατο 7 Απριλίου στις 15.15. Η μπάντα θα πραγματοποιήσει και special εμφανίσεις όλο τον Μάρτιο στο Nickelodeon, δίνοντας στους τηλεθεατές αποκλειστικά backstage πλάνα από την περιοδεία τους με τους Big Time Rush.

«Το ότι οι One Direction θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα Kid’s Choice Awards είναι κάτι φανταστικό», δήλωσε η Paula Kaplan, η υπεύθυνη παραγωγής των Kids’ Choice Awards:

«Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους με τους Big Time Rush, έχουμε δει ότι η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους παρουσιάσουμε στο κοινό μας κατά την διάρκεια του Μαρτίου με αποκλειστικά πλάνα και όλο αυτό θα κορυφωθεί με την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο μας event της χρονιάς».

Οι One Direction θα τραγουδήσουν το single τους “What Makes You Beautiful” στα Kids' Choice Awards ενώ παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith). To “What Makes You Beautiful” του group από το X Factor, πρόσφατα κέρδισε BRIT Award ως το καλύτερο Βρετανικό τραγούδι, ενώ το video του έχει ξεπεράσει τα 61 εκατομμύρια views στο VEVO και είχε πάνω από 132 χιλιάδες downloads την πρώτη εβδομάδα στην Αμερική.

Είναι επίσης το υψηλότερο ντεμπούτο στο Billboard Hot 100 για βρετανό καλλιτέχνη, εδώ και 14 χρόνια από τους Verve και είναι επίσης το τελευταίο Βρετανικό συγκρότημα που έφτασε τόσο ψηλά μετά από τις Spice Girls.

Πιο πρόσφατα οι One Direction οπτικοποίησαν ένα επεισόδιο για την κωμική σειρά του Nickelodeon iCarly, με τίτλο “iGot Jungle Worms”, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των One Direction 'Up All Night' θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 13 Μαρτίου 2012. Το Up All Night γνωρίζει ήδη παγκόσμια επιτυχία αφού βρέθηκε στο #1 6 χωρών ανάμεσά τους στη Σουηδία και την Ιταλία και στο top10 σε 12 ακόμα χώρες και έχει γίνει τριπλά πλατινένιο στην Ιρλανδία, διπλά πλατινένιο στην Αγγλία και πλατινένιο στην Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία.

Οι One Direction συμμετείχαν στην “Better With U Tour” των Big Time Rush στις 24 Φεβρουαρίου στο Chicago και το ντεμπούτο τους στην Αμερική ξεκίνησε με την πολύ επιτυχημένη online καμπάνια BRING1D2US με την οποία έσπασαν κάθε ρεκόρ μέσω των social πλατφόρμων Twittion και Twibbon.

Στην καμπάνια συμμετείχαν χιλιάδες fans από την Αμερική που έπρεπε κάθε εβδομάδα να ολοκληρώσουν μια αποστολή για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το μεγάλο δώρο που ήταν ένα event των 1D στην πόλη τους.