Δύο άντρες στα πόδια της Πέρι!

09.03.2012
Δύο από τους ωραιότερους άντρες αυτού του πλανήτη κυνηγούν την 27χρονη τραγουδίστρια.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) βλέπει την καριέρα της ένα εκτοξεύεται, ετοιμάζει 3D ταινία, το κοντέρ των πωλήσεων δεν σταματάει να μετράει και έχει κατοχυρώσει ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ποπ. Αντιθέτως η προσωπική της ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και κινείται να βρίσκεται σε σεισμογράφο.

Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα της Ράσελ Μπραντ (Russell Brand), για τον οποίο βγήκαν πολύ έντονες φήμες ότι την απατούσε ενώ ήταν παντρεμένοι με την «καινούρια» κοπέλα του, την έχει επηρεάσει πολύ. Όμως έχει μεγάλη στήριξη από τον πιο περιζήτητο βρυκόλακα στον πλανήτη και από το μοντέλο με τα περισσότερα κέρδη στις πασαρέλες.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) την έχει βοηθήσει πάρα πολύ την 27χρονη τραγουδίστρια να ξεπεράσει το διαζύγιο της, επικοινωνεί μαζί της κάθε μέρα και προσπαθεί συνέχεια να της ανεβάσει τη διάθεση.

"Δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό στη σχέση τους, είναι απλώς φίλοι" είπε κάποιος από το κοντινό του περιβάλλον στη Us Weekly και σύμφωνα με άλλους φίλους της είναι πολύ καλύτερα.

Ο δεύτερος (κι ωραιότερος) κύριος που σχετίζεται μαζί της δεν μένει απλά στα τηλέφωνα κι απ ότι είπε κάποιος που του είδε μαζί είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι γνώρισε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο αυτή τη στιγμή και πέντε χρόνια μικρότερο της, Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi) και είχαν κετευθείαν τρομερή χημεία. Η γνωριμία τους εκτός ντεφιλέ και πασαρέλας έχει προσωρήσει σε κάτι παραπάνω και μάλλον ήρθε η ώρα να βάψει το μαλλί της σε κάποια απόχρωση του ροζ...

K.Π