Ο Γκάρυ Χιούστον δεν θα μπλεχτεί στον καυγά για τη διαθήκη

09.03.2012
Ο αδελφός της Γουίτνεϊ Χιούστον δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί με τις διαφωνίες για τη διαθήκη της εκλιπούσας ερμηνεύτριας.

Ο Γκάρι Χιούστον (Gary Houston) δήλωσε ότι πενθεί και δε θέλει να ασχοληθεί με τη διαθήκη και την περιουσία της Γουίτνεϊ (Whitney), η οποία βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς σε ηλικία 48 χρόνων.

Δε με απασχολούν αυτά τα πράγματα”, δήλωσε δήλωσε ο ίδιος στο κοσμικό σάιτ ΤΜΖ: “Το μόνο που ξέρω είναι οτι η αδελφή μου έφυγε.”

Ο ίδιος θέλει να στηρίξει την οικογένεια του στο πένθος της και θεωρεί ότι η Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina) αντιμετωπίζει το γεγονός όσο καλύτερα μπορεί, "μέρα με τη μέρα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως προέκυψε χτες, η 17χρονη κόρη της Γουίτνεϊ καρπώνεται όλα τα υπάρχοντα της μητέρας της, όπως τα κοσμήματα, τα ρούχα, τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα της, όμως εκτελεστής της διαθήκης της θα είναι η γιαγιά της, Σίσι.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη διαθήκη της Χιούστον, τα χρήματα της θα μπουν σε ένα κλειδωμένο λογαριασμό, μέχρι η 18χρονη να κλείσει τα 21, οπότε και θα μπορει να αποκτήσει ένα μέρος τους. Στη συνέχεια θα αποκτήσει πρόσβαση στα υπόλοιπα όταν γίνει 25 χρονών και το τελευταίο κομμάτι θα μπορέσει να το λάβει όταν κλείσει τα 30.

Ε.Σ.