Διάβασε και γίνε fitness θεά με τέλειους κοιλιακούς

29.12.2011
Δηλώνουμε αθεράπευτοι θιασώτες της κορμάρας και fitness guru Τζένιφερ Νικόλ Λι (Jennifer Nicole Lee). Είναι 36 ετών, έχει κάνει δύο παιδιά και υπήρξε 36 κιλά παραπάνω από σήμερα! H JNL είναι 36 ετών, έχει κάνει δύο παιδιά και υπήρξε 36 κιλά παραπάνω από σήμερα! Όχι μόνο κατάφερε με ισορροπημένη υγιεινή διατροφή και εντατική γυμναστική να επανέλθει, αλλά απέκτησε ένα από τα πιο γραμμωμένα και γυμνασμένα σώματα στην Αμερική... το οποίο επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία συνήθως στο ηλιόλουστο Μαϊάμι παίζοντας ημίγυμνη βόλεϊ, κάνοντας πατίνια και υπαίθρια προπόνηση kick boxing. Η εμπειρία και το αυστηρό πρόγραμμα που ακολούθησε για να γίνει «Το Σώμα» έχουν αποτελέσει τη θεματολογία των δύο best-seller βιβλίων της, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα στην Αμερική, κυρίως μετά την εμφάνισή της στο σόου της Όπρα! Ο λόγος για το «The Mind, Body & Soul Diet: Your Complete Transformational Guide to Health, Healing Happiness» που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2010 και το «The Jennifer Nicole Lee Fitness Model Diet: JNL's Super Fitness Model Secrets to a Sexy, Strong, Sleek Physique».

Με το χέρι στην καρδιά δηλώνουμε αθεράπευτοι θιασώτες της κορμάρας και fitness guru Τζένιφερ Νικόλ Λι (Jennifer Nicole Lee).

H JNL είναι 36 ετών, έχει κάνει δύο παιδιά και υπήρξε 36 κιλά παραπάνω από σήμερα! Όχι μόνο κατάφερε με ισορροπημένη υγιεινή διατροφή και εντατική γυμναστική να επανέλθει, αλλά απέκτησε ένα από τα πιο γραμμωμένα και γυμνασμένα σώματα στην Αμερική... το οποίο επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία συνήθως στο ηλιόλουστο Μαϊάμι παίζοντας ημίγυμνη βόλεϊ, κάνοντας πατίνια και υπαίθρια προπόνηση kick boxing.

Η εμπειρία και το αυστηρό πρόγραμμα που ακολούθησε για να γίνει «Το Σώμα» έχουν αποτελέσει τη θεματολογία των δύο best-seller βιβλίων της, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα στην Αμερική, κυρίως μετά την εμφάνισή της στο σόου της Όπρα!

Ο λόγος για το «The Mind, Body & Soul Diet: Your Complete Transformational Guide to Health, Healing Happiness» που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2010 και το «The Jennifer Nicole Lee Fitness Model Diet: JNL's Super Fitness Model Secrets to a Sexy, Strong, Sleek Physique».

Η Τζένιφερ έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με DVD με τίτλο «Fabulously Fit Moms», παρουσιάζει online σόου μαγειρικής -φυσικά υγιεινής- με τίτλο «Fun Fit Foodie» και έχει δημοσιεύσει δικό της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «The Jennifer Nicole Lee Fun Fit Foodie Cookbook».

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι το 2011 η Τζένιφερ σύμφωνα με το Yahoo Sports είναι μια από τις 3 κορυφαίες γυναίκες στην Fitness βιομηχανία παγκοσμίως. Σήμα κατατεθέν της το σλόγκαν «Strong is the new skinny».

X.T.