Τα σούπερ κορίτσια του Μικ Τζάγκερ στα μικρόφωνα

01.12.2011
H γυναικεία συμμορία της Victoria Secret Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) μέχρι Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) , Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) και Αν Βιαλιτσίνα (Anne Vyalitsyna) έπιασαν τα μικρόφωνα, έβαλαν κοστούμια αλλά χωρίς να ξεχνάνε ν αναδεικνύουν και τα μοντελίστικα κάλη τους και αρχίζουν να τραγουδάνε το Moves like Jagger με τις φωνές τους στο mute κι εκείνες των Adam Levine και Christina Aguilera στο on.

H γυναικεία συμμορία της Victoria Secret Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) μέχρι Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio), Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel), Αν Βιαλιτσίνα (Anne Vyalitsyna), Εριν Χέθερτον (Erin Hetherton), Λίλι Όλντριτζ(Lily Aldridge) έπιασαν τα μικρόφωνα, έβαλαν κοστούμια αλλά χωρίς να ξεχνάνε ν αναδεικνύουν και τα μοντελίστικα κάλη τους και αρχίζουν να τραγουδάνε το Moves like Jagger με τις φωνές τους στο mute κι εκείνες των Adam Levine και Christina Aguilera στο on.

Το συγκεκριμένο βίντεο θα μπορούσε να έχει την κλασσική χιλιοκλισέ ατάκα περνάμε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει και στον κόσμο μιας και το βίντεο γυρίστηκε λίγο πριν το show τους "Angels Aquatic" στο Lexington Avenue Armory για την καινούρια collection εσωρούχων της εταιρίας. Εκεί δεν ήταν μόνες τους αλλά όπως είχαμε πει τότε, τραγούδησαν δίπλα τους στην πασαρέλα οι Nicki Minaj, Maroon 5, Jay Z και Kanye West και τώρα βγήκαν στο youtube ολόκληρες οι εμφανίσεις Οπότε μετά τα κορίτσια το show συνεχίζεται. Τι σου λέμε τώρα, ήδη έχεις πατήσει το play..

K.Π