Τζάρβις Κόκερ: "Ο Τύπος σκότωσε τη Γουάινχαουζ"

29.11.2011
Η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή φέτος όλοι λέγανε ότι τη σκότωσαν τα ναρκωτικά. Εγώ πιστεύω ότι ο Τύπος σκότωσε την Winehouse όπως όσο και οι ναρκωτικές ουσίες γιατί στέλνει τον κόσμο σ ένα μέρος όπου δεν βρίσκουν γαλήνη και προσπαθούν ν αποδράσουν. Οπότε μερικές φορές παίρνεις ναρκωτικά και πίνεις αλκοόλ για να το καταφέρεις.»

«Η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή φέτος όλοι λέγανε ότι τη σκότωσαν τα ναρκωτικά. Εγώ πιστεύω ότι ο Τύπος σκότωσε την Winehouse όπως όσο και οι ναρκωτικές ουσίες γιατί στέλνει τον κόσμο σ ένα μέρος όπου δεν βρίσκουν γαλήνη και προσπαθούν ν' αποδράσουν. Οπότε μερικές φορές παίρνεις ναρκωτικά και πίνεις αλκοόλ για να το καταφέρεις.»

Οι συγκεκριμένες ατάκες ανήκουν στον δεύτερο πιο κουλ άνθρωπο στη γη, (σύμφωνα με το NME) τον κύριο Τζάρβις Κόκερ (Jarvis Cocker) των Pulp και ειπώθηκαν σε συνέντευξη του στη Guardian όταν τον ρώτησαν για την Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse). Αυτή τη φορά δεν κάνουν τις ερωτήσεις δημοσιογράφοι αλλά οι αναγνώστες μέσω twitter, mail και με όποιο τρόπο ήθελε η καθένας, με την Guardian να είναι στην οργάνωση. Τι υπόλοιπες μπορείς να της δεις μ' ένα κλικ εδώ.

K.Π