«Αυτό το παιδί»: Βίντεο-Συνέντευξη με τους συντελεστές

29.11.2011
Την πρωτότυπη θεατρική-εικαστική παράσταση με τίτλο «Αυτό το παιδί» του Joel Pommerat, φιλοξενεί με επιτυχία το θέατρο Badminton.

Την πρωτότυπη θεατρική-εικαστική παράσταση με τίτλο «Αυτό το παιδί» του Joel Pommerat, φιλοξενεί με επιτυχία το θέατρο Badminton.

Δέκα σύντομες, αλλά σπαρακτικές, ιστορίες γονεϊκών σχέσεων, που περιγράφουν την ψυχολογία και τους ρόλους που καλείται να παίξει ο σύγχρονος άνθρωπος όταν ανοίγει η αυλαία της ενήλικης ζωής του, σκηνοθετούνται από τη Φρόσω Λύτρα με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο.

Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος βασίζεται στην ιδέα της δημιουργίας μιας θεατρικής παράστασης που ταυτόχρονα λειτουργεί και ως εικαστική έκθεση, αφού δεκαπέντε νέοι εικαστικοί καλλιτέχνες δημιουργούν τα σκηνικά τοπία, στα οποία ξεδιπλώνεται όλη η παράσταση.

Συναντήσαμε κάποιους από τους συντελεστές της παράστασης και μας μίλησαν από καρδιάς για το δικό τους «Αυτό το Παιδί». Δείτε στη βιντεο-συνέντευξη τι μας είπαν:
Η σκηνοθέτις Φρόσω Λύτρα και οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Βίκυ Βολιώτη, Αντίνοος Αλμπάνης και Σωκράτης Αλαφούζος.


«Αυτό το παιδί»
Φουαγιέ Θεάτρου Badminton

Συνέντευξη- Δημοσιογραφική επιμέλεια:
Γεωργία Οικονόμου, Χριστίνα Τσατσαράγκου

Φωτογραφίες:
Κική Παπαδοπούλου

Μοντάζ:
Μαίρη Ρίζου



Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα
Σκηνογραφική Επιμέλεια: Μανόλης Παντελιδάκης
Σκηνογραφία: 15 εικαστικοί καλλιτέχνες: Άννα Αμπαριώτου, Μάριος Βουτσινάς, Ανδρέας Γεωργιάδης, Σάββας Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Έσσλιν, Αλεξία Ευσταθοπούλου, Γιάννης Μπεκιάρης, Χαρίτωνας Μπεκιάρης, Έλενα Παπαδημητρίου, Κώστας Παππάς, Βασίλης Πέρρος, Βασίλης Σούλης, Μαρία Τσάγκαρη, Γιώργος Τσεριώνης, Κυριάκος Φραντζέσκος
Εικαστική επιμέλεια: Ίρις Κρητικού
Κοστούμια: Ειρήνη Τσακίρη, Σοφία Νικολαΐδη
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος
Επιμέλεια Κίνησης: Σοφία Μιχαήλ
Παίζουν: Σωκράτης Αλαφούζος, Αντίνοος Αλμπάνης, Βίκυ Βολιώτη, Νεκτάριος Λουκιανός, Λήδα Ματσάγγου, Βάνα Πεφάνη, Γιάννης Στεφόπουλος, Εύρη Σοφρωνιάδου, Ζέτη Φίτσιου. Χορεύει η Σοφία Μιχαήλ.


INFO:

Ημέρες και ώρες παράστασεων:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.


Για τις ημέρες και ώρες παραστάσεων παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τα ταμεία του θεάτρου Badminton γιατί διαμορφώνονται ανάλογα με το υπόλοιπο πρόγραμμα του θεάτρου.

Γενική Είσοδος 20€
Φοιτητικό 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.