Η απάντηση της Μπιγιονσέ σε όσους αμφισβητούν την εγκυμοσύνη της!

28.11.2011
Από την ημέρα που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της συνέχεια κάποιος βγαίνει για να την διαψεύσει και την αμφισβητήσει βγάζοντας φήμες όπως ότι είχε βάλει πρόσθετη κοιλιά για να δείχνει ότι είναι περισσότερους μήνες έγκυος και ότι το κάνει καθαρά για να κάνει περισσότερες πωλήσεις. Οι παπαράτσι της κυνηγάνε παντού για να κάνουν ζουμ στην φουσκωμένη κοιλιά και οι γνωστές κακές

Από την ημέρα που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της συνέχεια κάποιος βγαίνει για να την διαψεύσει και την αμφισβητήσει βγάζοντας φήμες όπως ότι είχε βάλει πρόσθετη κοιλιά για να δείχνει ότι είναι περισσότερους μήνες έγκυος και ότι το κάνει καθαρά για να κάνει περισσότερες πωλήσεις. Οι παπαράτσι της κυνηγάνε παντού για να κάνουν ζουμ στην φουσκωμένη κοιλιά και οι γνωστές κακές γλώσσες απορούν πως έχει βγάλει τόσα βίντεο κλιπ.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο είχε γυριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Countdown" και απαντάει με χιούμορ σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τους haters παγκοσμίως κρατώντας τη Daily Mail και λέγοντας πως είναι έξι μηνών έγκυος. Oh Baby επαναλαμβάνει συνέχεια με παραμορφωμένη φωνή κι έχοντας πολύ διάθεση για να κοροϊδέψει όλους εκείνους που γεμίζουν στήλες κι εξώφυλλα για την διάδοχο Knowles και ακολουθεί και μια παρωδία. Haters gonna hate και μη σας ακούσει ο Jay- Z..

ps: Κυκλοφόρησε ολόκληρο το video clip για το Dance for you

Κ.Π