Οι U2 κάνουν διάλειμμα..

26.10.2011
Το τελευταίο διάστημα συνέχεια ακούς για μπάντες που είτε ενώνονται ξανά μετά από χρόνια είτε διαλύονται. Οι U2 άφησαν κάτι υπονοούμενα που «γέρνουν» προς τη δεύτερη περίπτωση μετά από συνέντευξη του –μεγάλου σωτήρα- Bono στο Rolling Stone όπου δήλωσε πως εκείνος κι οι υπόλοιποι της μπάντας θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι αν το τελευταίο άλμπουμ της καριέρας τους

Το τελευταίο διάστημα συνέχεια ακούς για μπάντες που είτε ενώνονται ξανά μετά από χρόνια είτε διαλύονται. Οι U2 άφησαν κάτι υπονοούμενα που «γέρνουν» προς τη δεύτερη περίπτωση μετά από συνέντευξη του –μεγάλου σωτήρα- Bono στο Rolling Stone όπου δήλωσε πως εκείνος κι οι υπόλοιποι της μπάντας θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι αν το τελευταίο άλμπουμ της καριέρας τους είναι το "No line in the horizon" του 2009, θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα και πως δε γουστάρουν να λένε συνέχεια πόσο επίκαιροι είναι.

Έχουμε ακόμα πράγματα να δώσουμε και όταν με ρωτάνε πόσο επίκαιροι είμαστε οι υπόλοιποι μου λένε «βγάλε το σκασμό γι αυτό το θέμα!». Έχουμε πολλά καινούρια κομμάτια αλλά έχω ανάγκη από ένα διάλειμμα και να χαθώ στη μουσική. Θέλω πάρω τους γιους μου και τη γυναίκα μου και να εξαφανιστώ με το ipod nano μου, βιβλία και μια ακουστική κιθάρα.» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Η επετειακή έκδοση του "Achtung Baby" κυκλοφορεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ύστερα κι από κάποιες δηλώσεις του Edge, οι U2 οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του Q ως το σπουδαιότερο συγκρότημα των τελευταίων 25 χρόνων, δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψουν στο στούντιο. Εντάξει μετά από τόσο καιρό στους δρόμους σε 360 μοίρες τους το συγχωρείς.

Κ.Π