Η Άγρια Ορχιδέα ξεγυμνώνει τη ζωή της

10.10.2011
Πυροβολήθηκε με το όπλο του Μίκι Ρουρκ, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου με ιαπωνικό ξίφος απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει αν εκείνη δεν δεχόταν να γίνει γυναίκα του! Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Κάρε Ότις (Carré Otis) αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο πικάντικες ιστορίες για τη σχέση της με τον Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke).

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Κάρε Ότις (Carré Otis) αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και την επεισοδιακή ερωτική σχέση με τον πρώην σύζυγό της Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke).

Υπό τον τίτλο «Beauty Disrupted: A Memoir» η καλλονή της δεκαετίας του '90 - σήμερα 43 ετών - θυμάται πώς αυτοπυροβολήθηκε, όταν ο Παλαιστής Μίκι Ρουρκ έκρυψε ένα περίστροφο στην τσάντα της χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Εξηγεί επίσης πως ο Ρουρκ της έκανε πρόταση γάμου το 1992, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει με ιαπωνικό ξίφος hari-hari, αν εκείνη αρνιόταν.

Η Κάρε Ότις ήταν μόλις 20 ετών όταν πήρε το ρόλο της σέξι πρωταγωνίστριας στην «Άγρια Ορχιδέα», ταινία που την έκανε γνωστή για τα εκπληκτικά σωματικά της χαρίσματα. Στα γυρίσματα της ταινίας που έγινε τεράστια επιτυχία γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της, Μίκι Ρουρκ.

Η όμορφη ηθοποιός, γράφει στο βιβλίο της ότι από την αρχή είχε συνειδητοποιήσει ότι η σχέση αυτή θα την έβαζε σε πολλούς μπελάδες. Πολλές σελίδες του βιβλίου είναι αφιερωμένες στον επιθετικό και βίαιο χαρακτήρα του Ρουρκ, με τον οποίο έχουν μείνει καλοί φίλοι.

«Ο Μίκι»
γράφει στο βιβλίο της «είχε δει μια γυμνή μου φωτογράφηση στο Vanity Fair, από τον διάσημο γκέι φωτογράφο Steven Meisel, και έγινε έξαλλος».
«Όλοι βλέπουν τα οπίσθιά σου. Αυτά είναι δικά μου. Και κανενός άλλου» φαίνεται να είπε ο γνωστός ηθοποιός -59 ετών σήμερα - και για του λόγου το αληθές έστειλε δύο μπράβους να κυνηγήσουν το φωτογράφο. Τον πέτυχαν σε ένα ασανσέρ στη Νέα Υόρκη, του έκλεψαν το σήμα κατατεθέν καπέλο του και τον φωτογράφησαν κατατρομοκρατημένο... για την ιστορία. Με αυτό τον τρόπο η καριέρα της Ότις μπήκε στην αφάνεια, αφού κανείς φωτογράφος δεν θα ήθελε να τα βάλει με τον άγριο και ευέξαπτο Ρουρκ.

Η χειρότερη εμπειρία της ήταν όταν πηγαίνοντας για δείπνο ένα βράδυ ανακάλυψε ένα Μάγκνουμ περίστροφο στο αυτοκίνητο του Ρουρκ. Το όπλο βρέθηκε στην τσάντα της και αργότερα εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, στέλνοντας μια σφαίρα δύο ίντσες από την καρδιά της.

Η Κάρε Ότις πάλεψε με το αλκοόλ, τα αντικαταθλιπτικά, την ηρωίνη, την ανορεξία και βγήκε νικήτρια. Σήμερα, έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει δύο κόρες, και το βιβλίο της έρχεται να αναπολήσει με παρρησία τους θριάμβους και τα χαστούκια της ζωής που την έκαναν πιο δυνατή.

ΒΙΒΛΙΟ τίτλος: Beauty, Disrupted: A Memoir
Συγγραφείς: Carre Otis και Hugo Schwyzer
Κυκλοφορεί: Books/HarperCollins Publishers από τις 11 Οκτωβρίου

Επιμέλεια: Χριστίνα Τσατσαράγκου