Live dvd και ντοκιμαντέρ από τους Placebo

29.09.2011
Οι Placebo που μάλλον είναι σε διαπραγματεύσεις για ν αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα δίπλα στους James και τους Nouvelle Vague, ετοιμάζουν για κυκλοφορία ένα DVD με live εμφανίσεις με τον τίτλο We came in pieces. Η deluxe edition με δύο dvd τα οποία θα είναι και σε blu ray versions θα

Οι Placebo που μάλλον είναι σε διαπραγματεύσεις για ν αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα δίπλα στους James και τους Nouvelle Vague, ετοιμάζουν για κυκλοφορία ένα DVD με live εμφανίσεις με τον τίτλο "We came in pieces". Η deluxe edition με δύο dvd τα οποία θα είναι και σε blu ray versions θα βρίσκεται γι αρπαγή στα ράφια των δισκάδικων στις 31 Οκτωβρίου και θα περιέχουν επίσης το ντοκιμαντέρ του Charlie Targett- Adams "Coming Up for air".

"Υπάρχουν πολλές έντονες στιγμές στο ντοκιμαντέρ όπως όταν είχα καταρρεύσει τελείως στο τέλος της περιοδείας. Αποφασίσαμε να το βάλουμε γιατί δείχνει με μεγάλη δόση ρεαλισμού τι ακριβώς περνούσαμε. Τα σκοτεινά και τα συγκινητικά σημεία δείχνουν στο κοινό πως είναι να βρίσκεσαι σε μια περιοδεία αλλά υπάρχουν επίσης και ωραίες στιγμές όταν είμαστε σαν οικογένεια και περνάμε καλά. Υπάρχουν κι οι δύο πλευρές". λέει ανάμεσα σε ο ντράμερ των Placebo, Steve Forrest στο NME για το ντοκιμαντέρ Όσο για τις προπαραγγελίες του "We came in pieces" μπορούν να γίνουν από το site της μπάντας μαζί με τρία κομμάτια από το Live τους στο 02 Brixton Academy.

Κ.Π