Peppers, Cure, Guns n Roses στους υποψήφιους για to Rock & Roll Hall of Fame

29.09.2011
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock and Roll Hall of Fame 2012 που σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO Joel Peresman είναι οι κατάλληλοι εκπρόσωποι του rock n roll. Red hot chili peppers , The Cure, Guns n roses , Beastie Boys , Donna Summer είναι μερικοί από την χρυσή δεκαπεντάδα οι οποίοι θα πατήσουν στα ίδια ιστορικά πατώματα που είχαν περάσει ονόματα όπως ο

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock and Roll Hall of Fame 2012 που σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO Joel Peresman είναι οι κατάλληλοι εκπρόσωποι του rock n roll. Red hot chili peppers , The Cure, Guns n roses , Beastie Boys , Donna Summer είναι μερικοί από την χρυσή δεκαπεντάδα οι οποίοι θα πατήσουν στα ίδια ιστορικά πατώματα που είχαν περάσει ονόματα όπως ο Elvis, Michael Jackson , The Beatles.

Η τελετή θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2012 στο Rock n Roll μουσείο στο Κλίβελάντ του Οχάϊο και βουίζουν στ αυτιά διάφορες φήμες περί reunion των Guns n Roses με αφορμή τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και πως θα εμφανιστούν Live πάλι όλοι μαζί. O Slash βέβαια πριν καιρό είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Axl αλλά ανέφερε πως αν καταφέρουν να επικοινωνήσουν και πάλι σωστά ίσως και να δεχτεί να επιστρέψει στη μπάντα.

Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι είναι:

Guns N’ Roses

The Cure, Heart, Joan Jett and the Blackhearts

Eric B. and Rakim

the Spinners

the Small Faces/Faces

Freddie King

Rufus with Chaka Khan

Beastie Boys

Laura Nyro

War

Donna Summer

Donovan

Red Hot Chili Peppers