Ο Justin διευθυντής θρυλικής δισκογραφικής!

27.09.2011
Δεν ξέρουμε αν ο Justin Timberlake είχε γελάσει όσο εμείς μ' εκείνο το βίντεο που του είχαν φτιάξει κάποιοι θαυμαστές του για να επιστρέψει στη μουσική φάμπρικα επιτέλους αλλά συνεχίζει ακάθεκτος να υπογράφει κινηματογραφικά συμβόλαια. Τουλάχιστον προσπαθεί να συνδυάζει σινεμά και μουσική για να είναι κάπως ικανοποιημένοι οι φανατικοί της σέξυ ποπάδικης rnb του. Συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει

Δεν ξέρουμε αν ο Justin Timberlake είχε γελάσει όσο εμείς μ' εκείνο το βίντεο που του είχαν φτιάξει κάποιοι θαυμαστές του για να επιστρέψει στη μουσική φάμπρικα επιτέλους αλλά συνεχίζει ακάθεκτος να υπογράφει κινηματογραφικά συμβόλαια. Τουλάχιστον προσπαθεί να συνδυάζει σινεμά και μουσική για να είναι κάπως ικανοποιημένοι οι φανατικοί της σέξυ ποπάδικης rnb του. Συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην βιογραφία του ιδρυτή της Casablancas Records, Neil Bogart και ταυτόχρονα θα είναι και παραγωγός της ταινίας το σενάριο της οποίας ανέλαβε ο γιος του Bogart, Timothy Scott.

Το φιλμ θα ξεκινάει από τα φτωχά παιδικά χρόνια του παραγωγού στο Brooklyn και θα συνεχίζει μέχρι τα γραφεία και τα στούντιο της Casablanca records χωρίς να έχουν αναφερθεί μερισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο και άλλους συντελεστές. Χωρίς τον συγκεκριμένο παραγωγό η καριέρα των Kiss, Village People Donna Summer και Parliament δεν θα είχε την ίδια πορεία και παρ' όλο που πέθανε μόλις στα 39 του χρόνια από καρκίνο πρόλαβε να ζήσει πολλά χειροκροτήματα και seventies επιτυχίες.

Κ.Π