Οι Radiohead στο Saturday Night Live

26.09.2011
Πλέον με το ίντερνετ η τηλεόραση έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά το πρώτο κύμα του πρόμο των δίσκων οπότε ένα τηλεοπτικό live είναι για συπμλήρωμα. Έτσι και οι Radiohead με τον ανανεωμένο Thom Yorke που δεν έχει κάτσει ήσυχος από τη μέρα που έχουν κυκλοφορήσει το "The King of Limbs" αφού έχει ζαλίσει decks γνωστών club με guest εμφανίσεις ως dj κι έχει φτιάξει κάτι παράξενα electro

Πλέον με το ίντερνετ η τηλεόραση έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά το πρώτο κύμα του πρόμο των δίσκων οπότε ένα τηλεοπτικό live είναι για συμπλήρωμα. Έτσι και οι Radiohead με τον ανανεωμένο Thom Yorke που δεν έχει κάτσει ήσυχος από τη μέρα που έχουν κυκλοφορήσει το "The King of Limbs" αφού έχει ζαλίσει decks γνωστών club με guest εμφανίσεις ως dj κι έχει φτιάξει κάτι παράξενα electro κομμάτια για ραδιοφωνικές εκπομπές.

Μετά από εφτά μήνες από την κυκλοφορία του δίσκου, οι Radiohead αποφάσισαν να εμφανιστούν στο Saturday Night live με παρουσιαστή τον Alec Baldwin όσο αντιφατικό κι αν σου ακούγεται και τραγούδησαν τα Lotus Flower και Staircase. Δες τα βίντεο όπως τα πόσταραν οι κύριοι του Consequence of sound ΕΔΩ και ναι δεν είσαι ο μόνος που το διάστημα το οποίο έχει περάσει φαίνεται σαν δύο χρόνια αντί για λίγους μήνες. Internet –TV 2-0.

Κ.Π