Greatest hits συλλογή από τους R.E.M!

23.09.2011
«Δεν φτιάξαμε τη μπάντα για να κάνουμε καριέρα. Απλά ξέραμε ότι ήταν κάτι που θέλαμε πολύ να κάνουμε και θα σταματήσουμε όταν δε θέλουμε να το κάνουμε πια.» είχε πει το 2007 στο Rolling Stone ο Michael Stipe και αυτή τη στιγμή έφτασε αφού πλέον οι R.E.M χωρίστηκαν μετά από 31 χρόνια. Όμως δε θα μας άφηναν έτσι χωρίς ένα αποχαιρετιστήριο δώρο οπότε κανόνισαν με τη Warner Bros να κυκλοφορήσουν

«Δεν φτιάξαμε τη μπάντα για να κάνουμε καριέρα. Απλά ξέραμε ότι ήταν κάτι που θέλαμε πολύ να κάνουμε και θα σταματήσουμε όταν δε θέλουμε να το κάνουμε πια.» είχε πει το 2007 στο Rolling Stone ο Michael Stipe και αυτή τη στιγμή έφτασε αφού πλέον οι R.E.M χωρίστηκαν μετά από 31 χρόνια. Όμως δε θα μας άφηναν έτσι χωρίς ένα αποχαιρετιστήριο δώρο οπότε κανόνισαν με τη Warner Bros να κυκλοφορήσουν μία συλλογή γεμάτη από greatest hits όλων αυτών των χρόνων που η φωνή του Stipe μας διαπερνούσε κάθε ίντσα σώματος και κυρίως καρδιάς.

Το Amazon το έχει βάλει ήδη στη λίστα του, θα λέγεται "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982 – 2011" , θα έχει όλες τι επιτυχίες που έχουμε βάλει άπειρες φορές στους players αλλά και κάποια καινούρια κομμάτια που δεν μπήκαν στον τελευταίο τους δίσκο "Collapse Into Now" κι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 15 Νοεμβρίου. Οι συσκευασίες δώρου πακετάρονται ήδη στα δισκάδικα..

Κ.Π