Η "ανάπηρη" Gaga προκαλεί αντιδράσεις ΑΜΕΑ Οργανώσεων

15.07.2011
H Lady Gaga αν έχει ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα που δεν έχουν καεί, τώρα θα εύχεται ν’ ανοίξει η γη και να την καταπιεί. Στην συναυλία στο Σίδνευ είχε τη φαεινή ιδέα να εμφανιστεί στη σκηνή και να τραγουδήσει το κομμάτι "You and I" από τον καινούριο της δίσκο Born this way

H Lady Gaga αν έχει ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα που δεν έχουν καεί, τώρα θα εύχεται ν’ ανοίξει η γη και να την καταπιεί και πως θα ήταν καλύτερα να σκεφτεί λεπτές ισορροπίες. Στην συναυλία στο Σίδνευ είχε τη φαεινή ιδέα να εμφανιστεί στη σκηνή και να τραγουδήσει το κομμάτι "You and I" από τον καινούριο της δίσκο Born this way πάνω σε μία αναπηρική καρέκλα. Κάτι που είχε ξανακάνει και με το Papparazi παλιότερα. Όπως ήταν αναμενόμενο οργανώσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες ξεσηκώθηκαν και συγκεκριμένα το Life Rolls on Foundation, ο ιδρυτής του οποίου Jesse Billauer την αποστόμωσε κανονικά με τις δηλώσεις του.

"Αφού δεν είναι η πρώτη φορά που έχει χρησιμοποιήσει αναπηρική καρέκλα στις εμφανίσεις της, την προσκαλώ να μάθει περισσότερα για τους 5.6εκατομμύρια Αμερικανούς που ζουν με παράλυση. Δυστυχώς, αυτοί όπως κι εγώ δεν χρησιμοποιούν αναπηρικές καρέκλες για να σοκάρουν τον κόσμο", αναφέρει ο Billauer. Επίσης πρόσθεσε ότι θα ήθελε να έρθει η Gaga σε κάποια events του Life rolls on όπου παραπληγικοί και τετραπληγικοί άνθρωποι κάνουν σερφ, skate και snowboard και μάλλον αυτό θα τη σοκάρει πιο πολύ απ’ όλα.

Ps: Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Gaga με τον Justin Timberlake είναι μες τους υποψήφιους για βραβείο Emmy.

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!