Έτοιμο το καινούριο άλμπουμ των Black Keys

15.07.2011
Οι Black Keys είχαν το άλμπουμ που ήταν ίσως πρώτο στη λίστα με τα πράγματα που άκουσες την προηγούμενη χρονιά και φέτος χωρίς να μπορείς να τους βαρεθείς. Μετά το "Brothers" και όλα τα κομμάτια που έμειναν να παίζουν στο κεφάλι μας πολύ καιρό, ξανασυνεργάστηκαν με τον Danger Mouse ton πιο περιζήτητο παραγωγό αυτή τη

Οι Black Keys είχαν το άλμπουμ που ήταν ίσως πρώτο στη λίστα με τα πράγματα που άκουσες την προηγούμενη χρονιά και φέτος χωρίς να μπορείς να τους βαρεθείς. Μετά το "Brothers" και όλα τα κομμάτια που έμειναν να παίζουν στο κεφάλι μας πολύ καιρό, ξανασυνεργάστηκαν με τον Danger Mouse ton πιο περιζήτητο παραγωγό αυτή τη στιγμή, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα σε συνεργασία με το Daniele Luppi το Rome με τους Jack White και Norah Jones να είναι στα φωνητικά.

Μετά τον τελευταίο τους δίσκο και το Attack & Release του 2008, ο Brian Burton όπως είναι το πραγματικό όνομα του Danger Mouse , ξανάβαλε πάλι το μαγικό χέρι του στην κονσόλα και το καινούριο άλμπουμ των Black Keys είναι πανέτοιμο. “(Ο Danger Mouse) Έχει πραγματικά υπέροχες ιδέες για τις μελωδίες και τη δομή των τραγουδιών και καταλαβαίνει όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής με τα οποία θέλουμε να καταπιαστούμε. Η καινούρια μας δουλειά δε θ’ ακούγεται σαν το Brothers και δεν θα έχει τόσο έντονο soul στοιχείο. Κομμάτια όπως το Lonely Boy που ανοίγει το δίσκο και το Little Black Submarine ακούγονται σαν Black Sabbath. λέει στο Spin o Dan Auerbach.

Τα ακόμα άτιτλο LP δεν έχει ημερομηνία που θα δεις το φως το αληθινό αλλά απ ότι λένε θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου κι έχουν ακόμα συναυλίες στο Κάνσας, Σαν Φρανσίσκο, Κολούμπια και Ατλάντα.

K.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!