Μετά τα "4", έρχεται "από πάνω"...

07.07.2011
Πριν λιγες μέρες έπεσε στα "4", και τώρα λογικά... έρχεται "από πάνω"!

Πριν λιγες μέρες έπεσε στα "4", και τώρα λογικά... έρχεται "από πάνω"!

Ετσι λοιπόν, μετά την κυκλοφορία του 4, τώρα τη βλέπουμε στην κορυφή των chart, πάνω από όλους όσους τόλμησαν να κυκλοφορήσουν οτιδήποτε την ίδια εποχή! H Beyoncé βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard Top200 με το album της “4” με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 310.000 αντίτυπα.

Είναι η τρίτη καλλιτέχνης στην ιστορία της μουσικής που με τα τέσσερα πρώτα studio album της πραγματοποιεί ντεμπούτο κατευθείαν στην κορυφή του Billboard albums chart (Οι άλλοι δύο είναι η Britney Spears και ο DMX).

Τα charts εξακολουθούν να έρχονται αλλά μέχρι στιγμής το “4” βρίσκεται στο #1 της Αγγλίας, της Ιρλανδίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας και στο #1 του international albums chart της Ελλάδας.

Εντυπωσιακή νέα είσοδο έκανε και στην Αυστραλία (#2), στην Ιαπωνία (#2 στο International), στην Κορέα(#2), στο Hong Kong (#2), στην Ολλανδία (#2), στον Καναδά (#3), στην Πορτογαλία (#3), στην Νότια Αφρική (#3), στην Γερμανία (#5), στην Ελλάδα (#5), στις Φιλιππίνες (#5 στο International), στην Νορβηγία (#6) και στην Αυστρία (#13).

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!