Εξαιρετική πορεία για τον Pitbul

07.07.2011
Ο παγκόσμιος superstar Pitbull πραγματοποίησε μια σειρά από επιτυχημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως στον τελικό του The Voice και στο Today Show για την προώθηση του νέου του album “Planet Pit” το οποίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Ο παγκόσμιος superstar Pitbull πραγματοποίησε μια σειρά από επιτυχημένες τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως στον τελικό του The Voice και στο Today Show για την προώθηση του νέου του album “Planet Pit” το οποίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Το “Give Me Everything”, το δεύτερο single του album, ανέβηκε στο #1 του Billboard Top40 Mainstream & Rhythm charts. Το παγκόσμιο hit έφτασε στο #1 της Μεγάλης Βρετανίας και βρέθηκε στο Top10 σε παραπάνω από 15 χώρες.

Η επιτυχία του “Give Me Everything” στο οποίο συμμετέχει ο Ne-Yo, ο Afrojack και η Nayer, είναι η συνέχεια του πρώτου single “Hey Baby(Drop It To The Floor)”, το οποίο έφτασε στο Top10 του Rhythm και στου Top40 τον χειμώνα που μας πέρασε. Η τεράστια δημοτικότητα αυτών των singles ήταν αιτία για την μεγάλη αναμονή του έκτου studio album Planet Pit, για το οποίο το Entertainment Weekly το χαρακτήρισε “Best Party Album”. Οι New York Times ανέφεραν ότι “Ο Pitbull είναι τώρα πιο σημαντικός από ποτέ και πιο δημοφιλής, εξαιτίας του νέου του εξαιρετικού album” και τέλος η Washington Post έγραψε ότι “Το Planet Pit είναι από μόνο του ένα Greatest Hits”.

Ιδανικά φτιαγμένο για τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού και τις ατέλειωτες νύχτες, το album περιέχει ρυθμούς και ρύμες μαζί με pop μουσική όπως το επόμενο single από το Planet Pit, το οποίο είναι η συνεργασία με τον Λατίνο megastar, Marc Anthony. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Rain Over Me”. Στο album συμμετέχουν ακόμα και οι Jamie Foxx (“Where Do We Go”), Chris Brown (“International Love”), Kelly Rowland (“Castles Made Of Sand”) αλλά και άλλοι hot καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως ο T-Pain και ο Sean Paul, ενώ top παραγωγοί έχουν επιμεληθεί το album όπως ο Dr.Luke, ο David Guetta, ο Max Martin και ο Afrojack.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, ο Pitbull έχει ολοκληρώσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, έχοντας τέσσερα Top10 hits στο Billboard Hot 100: Τα “Hey Baby”, “Give Me Everything”, “I Know You Want Me (Calle Ocho)” και “Hotel Room Service”. Ο Pitbull έγινε αμέσως crossover με τα “I Know You Want Me (Calle Ocho)” και “Hotel Room Service”.

Εκτός από την πολύ-αναμενόμενη κυκλοφορία του Planet Pit, ο Pitbull μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του application για το iPad. Το δημιούργησε η Roba Interactive και προσφέρει στους fans σημειώσεις, ηχητικά, videos, φωτογραφίες και άλλα. Αργότερα μέσα στη χρονιά ο Pitbull και η live μπάντα του θα περιοδεύσουν στην Αμερική μαζί με τον Enrique Iglesias και special καλεσμένο τον Prince Royce. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από την Βοστόνη και θα επισκεφθούν περίπου 20 πόλεις πριν τον τελικό προορισμό τους, που θα είναι το Μαϊάμι στις 22 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να είναι ένα φαντασμαγορικό show στην γενέτειρα του Pitbull.


PITBULL και ENRIQUE IGLESIAS μαζί και ο PRINCE ROYCE αυτό το χειμώνα:

Sept. 22 Boston , MA TD Banknorth Garden
Sept. 23 Philadelphia , PA Wells Fargo Arena
Sept. 24 Newark , NJ Prudential Center
Sept. 27 Fairfax , VA Patriot Center
Sept. 29 Toronto , ON Air Canada Center
Sept. 30 Detroit , MI Palace of Auburn Hills
October 1 Chicago , IL Allstate Arena

October 2 Milwaukee , WI ** Eagles Ballroom

October 3 Kansas City , MO Sprint Center
October 6 Los Angeles , CA Staples Center
October 7 San Jose , CA HP Pavilion at San Jose
October 8 Las Vegas , NV Red Rock Resort and Spa
October 12 Houston , TX Toyota Center
October 13 San Antonio , TX AT&T Center
October 15 El Paso , TX Don Haskin Center
October 16 Laredo , TX Laredo Events Center
October 18 Dallas , TX Verizon Theatre
October 20 Atlanta , GA Gwinnett Center
October 21 Orlando , FL Amway Center
October 22 Miami , FL American Airlines Arena