Ντουέτο Alice Cooper- Κε$ha!

06.07.2011
Τελευταία ο Alice Cooper κάνει διάφορες εκπλήξεις. Μία εμφανίζεται ξαφνικά στη συναυλία των Foo Fighters στο Milton Keynes , την άλλη είχε τον Johnny Depp να παίζει κιθάρα στην μπάντα του και τώρα απορούμε με ποια λογική έκανε την τελευταία εμφάνιση. Τραγούδησε το School’s Out μαζί με

Τελευταία ο Alice Cooper κάνει διάφορες εκπλήξεις. Μία εμφανίζεται ξαφνικά στη συναυλία των Foo Fighters στο Milton Keynes , την άλλη είχε τον Johnny Depp να παίζει κιθάρα στην μπάντα του και τώρα απορούμε με ποια λογική έκανε την τελευταία εμφάνιση. Χωρίς να προηδοποιήσουν κανέναν ανέωηκε στη σκηνή και τραγούδησε το κλασσικό του κομμάτι School’s Out μαζί με την ..Ke$ha στο live που έκανε η δεύτερη χθες στη Νορβηγία. Με το κοινό όπως καταλαβαίνεις να θυμίζει πενταήμερη.

"Thanx for coming to Oslo to do 'Schools Out' with me dad. Legend. FUCKING Legend." τιτίβισε εκείνη και ο Cooper απάντησε γράφοντας στο twitter status του "Thanks Keshasuxx! Next time our stage, and be sure to bring some band aids (sic)." Εκτός απ΄ αυτό είχαν ξανατραγουδήσει μαζί στη συναυλία του κυρίου Alice πέρσι τον Οκτώβριο κι ελπίζουμε να μην δοκιμάσουν να κάνουν και δίσκο μαζί. Για το τέλος σημείωσε ότι η Ke$ha έχει γράψει λέει πάνω από 200 τραγούδια για τον καινούριο τησ δίσκο κι έχει εμπνευστεί από τον Iggy Pop, AC/DC και Led Zeppelin. Μάλιστα.

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!