Το καλύτερο βίντεο κλιπ όλων των εποχών είναι...

06.07.2011
Πιο παλιά ήταν το MTV που αποβλακωνόμασταν ατελείωτες ώρες και μερικές φόρες ξαφνικά εμφανίζονταν κι ο Beavis με τον Butthead και τώρα κάθεσαι στο you tube να ψάχνεις και να τα βλέπεις γεμίζοντας τα κλικ κάνοντας ολόκληρες συζητήσεις. To ΝΜΕ έκανε τη λίστα με τα καλύτερα

Πιο παλιά ήταν το MTV που αποβλακωνόμασταν ατελείωτες ώρες και μερικές φόρες ξαφνικά εμφανίζονταν κι ο Beavis με τον Butthead και τώρα κάθεσαι στο you tube να ψάχνεις και να τα βλέπεις γεμίζοντας τα κλικ κάνοντας ολόκληρες συζητήσεις. To ΝΜΕ έκανε τη λίστα με τα καλύτερα βίντεο κλιπ που έχουν γίνει ποτέ και μην αναζητήσεις πουθενά την Lady Gaga στην πρώτη δεκάδα γιατί έχει μείνει εκτός.

Ο Johnny Cash τερμάτισε πρώτος με το βίντεο για τη διασκευή του στο Hurt των Nine Inch Nails με την κερκίδα να χειροκροτεί ζητώντας χαρτομάντιλα και ξυραφάκια από τους διπλανούς. Ακολουθούν οι Radiohead με το Just που όποιος το βλεπε ήθελε να ξαπλώσει στα πεζοδρόμια, τρίτος είναι ο Chris Isaak με το καταραμένο Wicked Game, ακολουθούν οι Soundgarden με το εντελώς σουρεαλιστικό βίντεο του Black hole sun και η πεντάδα συμπληρώνεται με το απίστευτο All is full of love της Bjork σε σκηνοθεσία Michel Gondry. Τσέκαρε όλη τη δεκάδα:

10. 'Smack My Bitch Up' - The Prodigy

9. 'Vidrar Vel Til Loftarasa' - Sigur Ros

8. 'Sabotage' - Beastie Boys

7. 'Buddy Holly' – Weezer

6. 'Everlong' - Foo Fighters

5. 'All Is Full Of Love' – Bjork

4. 'Black Hole Sun' – Soundgarden

3. 'Wicked Game' - Chris Isaak

2. 'Just' – Radiohead

1.'Hurt' - Johnny Cash

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!