Ο Di Caprio στα δίχτυα της Beyonce!

05.07.2011
Beyonce παίρνει το ρόλο της Barba Streidand και της Julie Garland, κάνει μαθήματα υποκριτικής με τον Leonardo Di Caprio και ακολουθεί τις κάμερες του Clint Eastwood. Θες δε θες αποδέξου το- είναι παντού αυτή την περίοδο. Για να μπουν κι οι υπότιτλοι τώρα, ο Eastwood διάλεξε τη Beyonce για πρωταγωνίστρια στην καινούρια του ταινία και remake, A star is born που αν ψάξεις

Η Beyonce παίρνει το ρόλο της Barba Streidand και της Julie Garland, κάνει μαθήματα υποκριτικής με τον Leonardo Di Caprio και ακολουθεί τις κάμερες του Clint Eastwood. Θες δε θες αποδέξου το- είναι παντού αυτή την περίοδο. Για να μπουν κι οι υπότιτλοι τώρα, ο Eastwood διάλεξε τη Beyonce για πρωταγωνίστρια στην καινούρια του ταινία και remake, A star is born που αν ψάξεις στα σινεμαδικά αρχεία είχε γίνει το 1937, 1954 με τη Garland και το 1976 με τη Streisand.

Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω. Όταν συνάντησα τον Eastwood είχα πάθει σοκ και νιώθω μεγάλη τιμή που πιστεύει σε μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Αντιπροσωπεύω το ταλέντο αυτής της γενιάς και για μένα μία Αφροαμερικανίδα το να είμαι το άτομο που επιλέχθηκε, είναι συγκλονιστικό. λέει η Beyonce την οποία απ ότι φαίνεται θέλει κάποιος να τη τσιμπήσει για να δει αν ονειρεύεται και θα χει συμπρωταγωνιστή τον ξεπεσμένο ροκ σταρ Leonardo Di Caprio.

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!