Όλοι οι στίχοι του Jarvis Cocker σ' ένα βιβλίο!

01.07.2011
Ο Jarvis Cocker ένωσε ξανά τους Pulp, έχουν πάρει τους δρόμους και το πρόγραμμα τους λέει και την Ελλάδα στην περιοχή της Μαλακάσας που κανείς δεν ξέρει ποιος την κυβερνάει και συμβαίνουν όλα τα περίεργα(εντάξει φέτος δεν έχουμε παράπονο).

Ο Jarvis Cocker ένωσε ξανά τους Pulp, έχουν πάρει τους δρόμους και το πρόγραμμα τους λέει και την Ελλάδα στην περιοχή της Μαλακάσας που κανείς δεν ξέρει ποιος την κυβερνάει και συμβαίνουν όλα τα περίεργα(εντάξει φέτος δεν έχουμε παράπονο). Ο Cocker συμφώνησε με τον εκδοτικό οίκο Faber & Faber για την κυκλοφορία μιας συλλογής στίχων του με τον τίτλο "Mother, Brother, Lover" ,θα περιέχει ό,τι έχει γράψει μέχρι τώρα και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Η έμπνευση να τα μαζέψει όλα και να τα βάλει σ ένα βιβλίο του ήρθε όταν άρχισε να τους θυμάται ξανά για να φτιάξει το setlist των reunion συναυλιών με τους Pulp κι απ’ ότι λέει σε μια συνέντευξη η αιτία για ν’ αρχίσει να γράφει ήταν ένα ατύχημα. "Έπεσα από ένα παράθυρο κι έμεινα στο νοσοκομείο για περίπου ένα μήνα και τότε προσγειώθηκα εντελώς. Σταμάτησα την προσπάθεια να είμαι συνέχεια βαθυστόχαστος και άρχισα να γράφω για νορμάλ πράγματα". αναφέρει κάποια στιγμή ο Jarvis.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του τεμπέλη και πως αν δεν ήταν η συγκυρία του reunion δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να φτιάξει το "Mother, brother, lover". Αν έχεις περιέργεια για τον τίτλο του βιβλίου, παρατήρησε ότι αυτές οι τρεις λέξεις υπάρχουν πιο συχνά στα κομμάτια του κάτι που του κάνει πολύ εντύπωση. Όλη η συνέντευξη του ένα κλικ πιο κάτω..

K.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!