"Beyoncé: Year of 4": Δείτε το!

01.07.2011
Το "Beyoncé: Year of 4" είναι ένα ντοκιμαντέρ για την Beyoncé και παρουσιάζει την επιστροφή της στο προσκήνιο ως ανεξάρτητη γυναίκα και την δείχνει να κατευθύνει την δική της επιχείρηση μέσα από τα άγρια νερά της μουσικής βιομηχανίας ενώ εργάζεται για να παρουσιάσει ένα album αληθινό και εντελώς διαφορετικό από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα

Το "Beyoncé: Year of 4" είναι ένα ντοκιμαντέρ για την Beyoncé και παρουσιάζει την επιστροφή της στο προσκήνιο ως ανεξάρτητη γυναίκα και την δείχνει να κατευθύνει την δική της επιχείρηση μέσα από τα άγρια νερά της μουσικής βιομηχανίας ενώ εργάζεται για να παρουσιάσει ένα album αληθινό και εντελώς διαφορετικό από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Ξεκινάει με την ολοκλήρωση της πολύ-αναμενόμενης περιοδείας της Beyoncé I AM... και την ανάγκη της superstar να κάνει ένα διάλειμμα. Σαν πολύ-άσχολη και απόλυτα αφοσιωμένη στην καριέρα της, πότε δεν είχε αποφασίσει να σταματήσει για ένα χρόνο αλλά τελικά έχοντας την συμβουλή της μητέρα της εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα. Το χρόνο που έμεινε εκτός, η Beyoncé ταξίδεψε στον κόσμο και πέρασε τις ώρες της με την οικογένειά της και τον άντρα της, τον Jay-Z (τις οποίες αποτύπωσε με την προσωπική της camera).

Έδωσε στον εαυτό της χρόνο για να σκεφτεί σχετικά με αυτό που έχει πετύχει και να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της. Αρνείται να αφήσει μετέωρη την καριέρα της και παίρνει τον έλεγχο, κάνοντας ένα άλμπουμ πολύ προσωπικό. Επιστρέφει στο στούντιο όπου και ανοίγει το φάσμα των μουσικών επιλογών και καλεί καλλιτέχνες όλων των ειδών και στυλ για να συνεργαστούν μαζί της. Επηρεασμένη από τη μουσική που μεγάλωσε ακούγοντας στη δεκαετία του '90, όπως ο Michael Jackson, ο Prince και οι Boyz II Men δημιουργεί έναν ήχο που είναι οικείος μεν φουτουριστικός και πειραματικός δε. Στο "4", η Beyoncé κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό, χωρίς να θέλει να πετύχει κάτι mainstream... αλλά το πετυχαίνει.

Ακόμα κι αν αισθάνεται σαν στο σπίτι της στο στούντιο, η διαδικασία της ανάληψης του album αποδεικνύεται ότι είναι πιο δύσκολο από ότι αναμενόταν. Έχοντας τον πατέρα της στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια, η Beyoncé είναι - για πρώτη φορά στη ζωή της - υπεύθυνη για όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της.

Η Beyoncé ανακαλύπτει ότι η ανεξαρτησία της μπορεί να είναι μια δύσκολη πρόκληση, αλλά δεν θα σταματήσει γιατί θέλει να δώσει το παράδειγμα στις γυναίκες όλου του κόσμου. Οι γυναίκες μπορεί να είναι οι κύριοι του δικού τους σύμπαντος.

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο BeyonceOnline.com, σε ένα αφιέρωμα 22 λεπτών!

www.beyonceonline.com

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!