Gaga κάτω τα χέρια από τα λεφτά! (update)

28.06.2011
Έχουμε βάλει ένα δικό μας πανό στο Σύνταγμα που γράφει ΟΧΙ ΑΛΛΗ GAGA αλλά εκείνη συνεχίζει να είναι το επίκεντρο. Μπορεί να εμφανίστηκε στα MTV Video Music Aid Japan και να περπάτησε με κλειστά τα μάτια λόγω του καρτουνομακιγιάζ της και να έκανε την καμπάνια με τα βραχιόλια για να

Έχουμε βάλει ένα δικό μας πανό στο Σύνταγμα που γράφει ΟΧΙ ΑΛΛΗ GAGA αλλά εκείνη συνεχίζει να είναι το επίκεντρο. Μπορεί να εμφανίστηκε στα MTV Video Music Aid Japan και να περπάτησε με κλειστά τα μάτια λόγω του καρτουνομακιγιάζ της και να έκανε την καμπάνια με τα βραχιόλια για να βοηθήσει τα θύματα του τσουνάμι αλλά άρπαξε και κάτι λεφτά παραπάνω.

Για την υπενθύμιση, το Μάρτιο ήταν η πρώτη που έκανε φιλανθρωπική κίνηση για τη στήριξη όσων έπαθαν ανεπανόρθωτες ζημιές από την ιαπωνική καταστροφή, βάζοντας προς πώληση κάποια συλλεκτικά βραχιόλια We pray for Japan και τα κέρδη θα πήγαιναν γι αυτό το σκοπό. Ωραία μέχρι εδώ.

Το πρόβλημα είναι τώρα πως το δίκτυο νομικής υποστήριξης του Detroit, 1800LAWFIRM, της έκανε μήνυση πως κράτησε μέρος από τα 5 δολάρια που κόστιζαν τα παραπάνω, υπήρχαν έξοδα αποστολής που επιβάρυναν τους αγοραστές κι έκανε κομπίνες για να φουσκώσει περισσότερο η τσέπη της. Κι εκτός απ αυτό υπάρχει στο site τους ένα banner με το συγκεκριμένο θέμα για να μάθει όποιος θέλει λεπτομέρειες. Ούτε η ίδια ούτε κάποιος άλλος από τη μεριά της δεν έχει απαντήσει ακόμα για όλα αυτά..

UPDATE: Εκπρόσωπος της Gaga απάντησε: "Αυτή η εσφαλμένη μήνυση δεν έχει καμία αξία και δυστυχώς και αποπροσανατολίζει τις ευγενικές προθέσεις των θαυμαστών σ όλο τον κόσμο που στηρίζουν τους κατοίκους της Ιαπωνίας. Ολόκληρη η δωρεά των 5 ευρώ έγινε με σκοπό να βοηθήσουν τα θύματα της καταστροφής. Κανένα όφελος δεν υπήρχε από τα έξοδα αποστολής. Οι επιβαρύνσεις από τις πωλήσεις προέκυψαν μετά από συνεννόηση με τις τοπικές νομικές αρχές. Η Lady gaga έχει δεσμευτεί προσωπικά γι αυτό το σκοπό και συνεχίζει να στηρίζει του πληγέντες της καταστροφής."

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!