Φουτουριστικό Fight Club από τον Trent Reznor

28.06.2011
O Trent Reznor έχει στο τζάκι το Όσκαρ για το Social Network (είχε γράψει το soundtrack με τον Atticus Ross) , έγραψε τις μουσικές για την αμερικάνικη διασκευή του σουηδικού The girl with the dragon tattoo και μαζί με τους Nine Inch Nails ντύσανε μουσικά (sic) μια γιαπωνέζικη ταινία. Οπότε

O Trent Reznor έχει στο τζάκι το Όσκαρ για το Social Network (είχε γράψει το soundtrack με τον Atticus Ross) , έγραψε τις μουσικές για την αμερικάνικη διασκευή του σουηδικού The girl with the dragon tattoo και μαζί με τους Nine Inch Nails ντύσανε μουσικά μια γιαπωνέζικη ταινία. Οπότε λέει να μείνει λίγο παραπάνω στις κινηματογραφικές μονταζιέρες και τηλεοπτικά πλατό και να δανειστεί τους συνεργάτες του David Fincher για το καινούριο του πρότζεκτ Year Zero.

Ναι αν σου θυμίζει κάτι είναι γιατί ήταν ο τίτλος του άλμπουμ των NIN που είχε κυκλοφορήσει το 2007 και απ’ το οποίο εμπνεύστηκε για την ομώνυμη sci fi τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει. Ο Jim Uhls, ο σεναριογράφος του Fight Club και του Jumper θα αναλάβει το σενάριο με την ιστορία να κατακρίνει την αμερικάνικη κυβέρνηση –κυρίως τα χρόνια του Bush- και να παρουσιάζει μία κατάμαυρη και απαισιόδοξη όψη του 2022.

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!