Ποιος έκλεψε τη Gaga;

21.06.2011
Οι Lady Gaga, Kesha, Leona Lewis ,Mariah Carey, Justin Timberlake δικαιώθηκαν μετά την ανακάλυψη του τύπου που τους έκλεβε τις μουσικές τους. Μετά τον δικό μας 18χρονο χάκερ από το Μπραχάμι ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και τρόμος της CIA και Interpol και τον συνέλαβαν πρόσφατα,

Οι Lady Gaga, Kesha, Leona Lewis ,Mariah Carey, Justin Timberlake δικαιώθηκαν μετά την ανακάλυψη του τύπου που τους έκλεβε τις μουσικές τους. Μετά τον δικό μας 18χρονο χάκερ από το Μπραχάμι ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και τρόμος της CIA και Interpol και τον συνέλαβαν πρόσφατα, ένας άλλος συνομήλικος του στη Γερμανία φόρεσε ωραιότατες χειροπέδες και πήγε στο τμήμα.

Ο Dj Stolen όπως είναι το ψευδώνυμο του έβρισκε τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει με το πρόγραμμα Trojan Horse (εκείνο με τους ιούς) κλέβοντας στοιχεία και πληροφορίες από επίσημα mail των καλλιτεχνών. Η ετυμηγορία είναι πως θα μείνει 18 μήνες στο αναμορφωτήριο όπως αποφάσισε το δικαστήριο και θα μπει στη διαδικασία της ψυχολογικής αξιολόγησης ως internet junkie.. Κι επειδή έχει αρχίσει και μετανιώνει, έστειλε γράμαμα στη Lady Gaga ζητώντας της συγνώμη για την όλη αναστάτωση. Άξιος.

Κ.Π