Τσιβιλίκας- Κωνσταντίνου μαζί!

07.07.2008
Tο φετινό χειμώνα θα απολαύσουμε ένα ενδιαφέρον δίδυμο στο θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για τον Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου που θα είναι μαζί στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ.
Tο φετινό χειμώνα θα απολαύσουμε ένα ενδιαφέρον δίδυμο στο θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για τον Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου που θα είναι μαζί στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ. Οι δυο καταξιωμένοι θιασάρχες δε θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν μια δυνατή κωμωδία, έτσι ώστε με την εμπειρία τους να χαρίσουν στο κοινό μια απολαυστική παράσταση. Ο Ρέι Κούνεϊ και το έργο του «Μην πηδάς από το μπαλκόνι κύριε υπουργέ μου» είναι ίσως η πιο κατάλληλη επιλογή για την Ελλάδα του σήμερα...

Μετάφραση / σκηνοθεσία : Βασίλη; Τσιβιλίκας.
Διασκευή : Γιώργος Κωνσταντίνου.
Σκηνικά / κοστούμια, Μιχάλης Σδούγκος.

Η συνεργασία όμως των δυο καταξιωμένων θιασαρχών θα αρχίσει από το καλοκαίρι με την κωμωδία του Μολιέρου «ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ».
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας ? στο ρόλο του Γιατρού - και ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο ρόλο του Άρχοντα Ξεκούτη, θα περιοδεύσουν σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Η διασκευή του έργου είναι του Κώστα Γεωργουσόπουλου και η σκηνοθεσία του Βασίλη Τσιβιλίκα . Σκηνικά / κοστούμια : Άννα Μαχαιριανάκη.