Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Cubanita!

26.02.2003
"Καυτές" αποκριάτικες νύχτες μας υπόσχεται και φέτος το Cubanita, ο απόλυτος χώρος στη latin διασκέδαση! Οι El Ron de Cuba, ένα 10-μελές συγκρότημα κατευθείαν από την Αβάνα
"Καυτές" αποκριάτικες νύχτες μας υπόσχεται και φέτος το Cubanita, ο απόλυτος χώρος στη latin διασκέδαση! Οι El Ron de Cuba, ένα 10-μελές συγκρότημα κατευθείαν από την Αβάνα, θα αναλάβει να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της αυθεντικής latin μουσικής.
Το συγκρότημα αποτελείται από 4 χορεύτριες, 1 barman και 5-μελή ορχήστρα και θα πραγματοποιήσει δύο (2) εμφανίσεις στην Αθήνα, αποκλειστικά στο Cubanita, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαρτίου.

Το πρώτο βράδυ θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό congas show, όπου θα μας ξεσηκώσουν να χορέψουμε στους ήχους των κρουστών, ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα ακούσουμε αυθεντική κουβανέζικη μουσική, καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από salsa, mambo, cha-cha-cha, meringue & rumba.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το απόλυτο αποκριάτικο ξεφάντωμα στους ρυθμούς του καρναβαλιού, έτσι όπως μόνο το Cubanita ξέρει να προσφέρει!!