"Η Χιονάτη και οι 7 ψηλοί...Νάνοι" στο Θέατρο Κιβωτός

03.12.2002
Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει και φέτος στο Θέατρο "Κιβωτός" το έργο "H Χιονάτη και οι 7 ψηλοί...Νάνοι" , που σημείωσε μεγάλη επιτυχία πέρισυ το χειμώνα. "Η Χιονάτη και οι 7 ψηλοί... Νάνοι" δεν είναι άλλο από το αξέχαστο παραμύθι, που αρκεί μία φορά να το ακούσεις και να μην το ξεχάσεις ποτέ.
Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει και φέτος στο Θέατρο "Κιβωτός" το έργο "H Χιονάτη και οι 7 ψηλοί...Νάνοι" , που σημείωσε μεγάλη επιτυχία πέρισυ το χειμώνα. "Η Χιονάτη και οι 7 ψηλοί...Νάνοι" δεν είναι άλλο από το αξέχαστο παραμύθι, που αρκεί μία φορά να το ακούσεις και να μην το ξεχάσεις ποτέ.

Η θεατρική μεταφορά του παραμυθιού έγινε με τον ξεχωριστό τρόπο που η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει αποδείξει ότι γνωρίζει. Δηλαδή με πολλές εκπλήξεις, έξυπνους διάλογους γεμάτους χιούμορ και πλοκή που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, δίνοντας πολλά μηνύματα χωρίς όμως τον γνωστό διδακτισμό.

Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά - Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική διασκευή - Σύνθεση πάνω σε μελωδίες του Φ. Σούμπερτ: Γιάννης Μακρίδης
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Δημήτρης Αδάμης, Θέμης Βλάχος, Αθηνά Δόμβρου, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Μέτη Καρατζά, Γιώργος Καύκας, Στέφανος Κοσμίδης, Σπύρος Κουβαρδάς, Σταύρος Μαυρίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ρούσης Στογιάννης, Γιούλη Τσαγκαράκη.