Οι περιπέτειες του Πήτερ Παν στη Θεσσαλονίκη

03.12.2002
Το μαγευτικό παραμύθι Πήτερ Παν παρουσιάζεται στη σκηνή του ανακαινισμένου Θεάτρου Εγνατία της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή σε μορφή μιούζικαλ με εντυπωσιακά κοστούμια και χορογραφίες. Μια παράσταση πλημμυρισμένη από τραγούδια που σε μεταφέρουν στη χώρα της καρδιάς, της φαντασίας, της χαράς.
Ενας ήρωας που δεν χρειάζεται συστασεις. Πασίγνωστος, γοητευτικός, αγαπημένος. Ο ήρωας που διασκεδάζει με τις περιπέτειές του και συγκινεί με την τρυφεράδα και την αθωότητά του. Πετάξτε μαζί του στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ, εκεί όπου ο χρόνος έχει σταματήσει και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...
Ο Πήτερ Παν, η γλυκιά Γουέντυ, ο τρομερός Κάπταιν Χουκ, ο Στάρκυ, η σκανδαλιάρα Τίνκερ Μπελ, τα "χαμένα παιδιά" και οι φοβεροί πειρατές, αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων ξαναζωντανεύουν στην Θεσσαλονίκη.

Το μαγευτικό παραμύθι "Πήτερ Παν" παρουσιάζεται στη σκηνή του ανακαινισμένου Θεάτρου "Εγνατία" της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή σε μορφή μιούζικαλ με εντυπωσιακά κοστούμια και χορογραφίες. Μια παράσταση πλημμυρισμένη από τραγούδια που σε μεταφέρουν στη χώρα της καρδιάς, της φαντασίας, της χαράς. Αλλωστε, η χώρα του Ποτέ-Ποτέ τα λέει όλα: Ποτέ μην κάνεις πίσω, ποτέ μην πεις όχι στις προκλήσεις, ποτέ μη λες ποτέ, ποτέ μην απαρνηθείς τους έρωτες σου.

Οι συντελεστές:
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου
Σκηνικά: Γιάννης Πρώιος
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Μουσική διδασκαλία: Αίγλη Χαβά-Βάγια
Χορογραφίες: Φιλιώ Λούβαρη
Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος
Σπαθογραφίες: Σάκης Παπαδόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Λεωνίδας Παπαδόπουλος (Πήτερ Παν), Δημήτρης Σακατζής (Κάπταιν Χουκ, Σκυλίτσα Νανά), Αννυ Ντουμούζη (Γουέντυ), Λευτέρης Λιθαρής (κος Ντάρλινγκ, Κόκκινο Αλογο, Πειρατής Μπλακ), Ροδή Τσολερίδου (κα Ντάρλινγκ, Λευκό Κρίνο), Δημήτρης Πάσσος (Πειρατής Σμπι, Κέρλυ), Διονύσης Ποταμίτης (Πειρατής Στάρκυ, Σλάιτλυ), Νάστη Κωνσταντινίδου (Τζων).