Τι περιμένει το ζώδιο σου το 2011;(Μέρος Α')

13.12.2010
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σε τρώει η ανησυχία σχετικά με το τι σε περιμένει το νέο έτος στους πιο βασικούς τομείς της ζωής σου.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σε τρώει η ανησυχία σχετικά με το τι σε περιμένει το νέο έτος στους πιο βασικούς τομείς της ζωής σου. Θα βρεις τη δουλειά των ονείρων σου ή έστω μια δουλίτσα να βγαίνεις από το σπίτι που είσαι κλεισμένη ή μήπως φέτος είναι η χρονιά που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και το κυριότερο όλων θα έχεις αέρα στα πνευμόνια σου για να μπορείς να χαρείς τον νέο συγκλονιστικό χρόνο που είναι προ των πυλών; Διάβασε παρακάτω για να πάρεις μια γεύση για το τι σε περιμένει το 2011 πριν πεις :"Καλή χρονιά!"

Κριός:παίρνεις αποφάσεις και προχωράς μπροστά!

Έρωτας: σχέσεις των προηγούμενων χρόνων που δεν ήταν φτιαγμένες με γερές βάσεις αυτή τη χρονιά επανεξετάζονται και εσύ παίρνεις αποφάσεις: θα βελτιώσεις σχέσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν αλλά αξίζει να συνεχιστούν.

Δουλειά: αν είσαι άνεργη και έχεις βαρεθεί να στέλνεις βιογραφικά τότε έχε κατά νου ότι τα άστρα σε ευνοούν προς αυτή την κατεύθυνση από 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Ιουνίου ενώ αν περιμένεις ευνοϊκότερους όρους στη δουλειά σου τότε θα πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτού μέχρι και τα τέλη του χρόνου , οπλίσου λοιπόν με υπομονή αν και μην ξεχνάς ότι έχεις με το μέρος τον Ερμή! Μην το βάζεις κάτω και μην ξεχνάς ότι η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα και το ίδιο ισχύει και για την καριέρα σου, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και όλα θα γίνουν.

Υγεία: κράτα σε καλή κατάσταση την ψυχική σου διάθεση, πρόσεξε τη διατροφή σου γιατί φέτος υπάρχει η περίπτωση να βάλεις κιλάκια και μην ξεχνάς ότι το πεπτικό σου, τα οστά, τα δόντια, αλλά και το κεφάλι σου θέλουν την προσοχή σου!

Ταύρος: Υποδέξου τη νέα χρονιά απαλλαγμένη από τα βάρη των προηγούμενων κουραστικών ετών! Φέτος είσαι πιο ανοιχτή στις νέες ιδέες και έχεις την τάση να εξερευνήσεις νέες φιλοσοφίες.

Έρωτας: η σταθερότητα στις σχέσεις σου είναι το ζητούμενο για εσένα αλλά μην πέσεις στην παγίδα και πάρεις τον άλλο για δεδομένο. Αν είσαι μόνη από τον Αύγουστο ως το Νοέμβριο του νέου έτους βγες εκεί έξω και θα δεις ότι οι ευκαιρίες για έρωτα θα είναι πολλές. Στον έρωτα έχεις πολύ καλή διάθεση και φέτος θα χαρίσεις στο σύντροφο σου το χρόνο που χρειάζεται για να σου αποδείξει ότι αξίζει τον κόπο! Αν είσαι μόνη τότε από τις 21 Ιουνίου και μετά τα άστρα είναι ευνοϊκά για να σε οδηγήσουν στον επόμενο μεγάλο έρωτα.

Δουλειά: τη νέα χρονιά τα επαγγελματικά σου θέματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Από τον Απρίλιο ειδικά μέχρι τον Αύγουστο μπορείς να κάνεις επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον ενώ τον Αύγουστο περίμενε να μαζέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να κερδίσεις την αναγνώριση!

Υγεία: μην βιαστείς να γίνεις fitness freak και πλακωθείς στη γυμναστική και τη διατροφή για κάνα μήνα περιμένοντας να δεις θαύματα Ότι αποφασίσεις να κάνεις για το σώμα σου και την υγεία σου στις αρχές του χρόνου θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου απλά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την πειθαρχία σου και να συνεχίσεις!

Δίδυμοι: βρες την τύχη σου μέσα από φίλους και περίμενε την κοινωνική σου ζωή να εκτοξευθεί στα ύψη!

Έρωτας: τώρα δεν είναι εποχές να παίρνεις τη ζωή πολύ σοβαρά αν δε θες να δεις την ερωτική σου ζωή στα τάρταρα. Ο Μάιος και ο Ιουνίος του νέου έτους είναι μήνες που επιτρέπουν στα φλερτ σου να ανθίσουν αλλά μην πέσεις στην απάτη ότι γνώρισες και τον άντρα της ζωής σου , αυτούς τους μήνες! Μην περιμένεις πολλά για να μην απογοητευτείς τελικά γιατί από Σεπτέμβρη έως Νοέμβρη τα άστρα προμηνύουν το μεγάλο έρωτα στη ζωή σου!

Δουλειά: αν επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα σε βασανίζουν τελευταία τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλει να κάνει και να το κυνηγήσεις μέχρι τέλους. Το Σεπτέμβριο περίμενε τα επαγγελματικά σου να πάρουν τα πάνω τους αλλά μέχρι τότε κάνει απλά υπομονή!

Υγεία: Πρόσεξε τις ευαισθησίες της υγείας σου μεταξύ Οκτώβρη και Νοέμβρη και ειδικότερα αν έχεις θέματα με τα χέρια και τους πνεύμονες σου και όλα θα πάνε καλά!

Καρκίνος: περίμενε τη νέα χρονιά σημαντικές εξελίξεις να συμβούν στα επαγγελματικά σου και η αναγνώριση, η δόξα και τα χρήματα είναι μέσα στο παιχνίδι!

Έρωτας: αν έχεις σχέση τότε τη νέα χρονιά θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του άλλου και εκείνος δικές σου πράγμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Μη φοβηθείς να ανακαλύψεις ακόμη πιο βαθιά τον άλλο και να ανακαλύψεις και άλλες πλευράς της σεξουαλικότητας σου. Αν είσαι μόνη Ο Ιανουάριος , ο Φεβρουάριος, ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης είναι οι κατάλληλοι μήνες για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου!

Δουλειά: από τις πιο τυχερές σου χρονιές επαγγελματικά, φέτος θα πετύχεις όλα όσα ήθελες πάντα! Απλά πίστεψε στον εαυτό σου και η επιτυχία και η αναγνώριση δε θα αργήσει να έρθει. Οι ανώτεροι σου σε υποστηρίζουν και σε πιστεύουν και έτσι όλα θα πάνε τέλεια!

Υγεία: ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην υγεία σου και ειδικά στη μέση και το πεπτικό σου σύστημα. Πες ναι στο γυμναστήριο φέτος και θα δεις ότι θα νιώθεις πολύ καλύτερα με το κορμί σου!

Λέων: πες ναι στα ταξίδια και θα δεις ότι οι μακρινοί προορισμοί θα σε ανανεώσουν και θα σε οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες με διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες! Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις και επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό.

Έρωτας: από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο βλέπεις τα πράγματα όπως είναι σε θέματα σχέσεων και έρχεται η ώρα να ξεχάσεις το παρελθόν και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά. Αν είσαι μόνη μην εντυπωσιαστείς αμέσως με τον άντρα που θα γνωρίσεις αν δεν ανήκει στα ζώδια της γης, γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι όπως ακριβώς φαίνεται. Ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτει τον έρωτα του φέτος και έτσι καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη!

Δουλειά: το πρώτο μισό του χρόνου θα βάλεις νέα βάσεις στα επαγγελματικά σου αφού θα αποφασίσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου με κάποιο τρόπο. Όλα αυτά θα έχουν ορατά αποτελέσματα στην καριέρα σου το άλλο μισό του χρόνου όπου θα μπορέσεις να λάβεις και τους καρπούς των προσπαθειών σου!

Υγεία: η υψηλή πίεση και οι αλλεργίες του δέρματος θέλουν φέτος την προσοχή σου και καλά θα κάνεις να προτιμήσεις την ήπια γυμναστική όπως η γιόγκα!

Παρθένος: η τύχη σου χαμογελάει αυτή τη χρονιά αφού λαμβάνεις χρήματα από το πουθενά που μπορεί να είναι είτε μέσω κληρονομιάς ή ενός δανείου από την τράπεζα ή μπορεί απλά να σου πέσει ο πρώτος αριθμός του λαχείου! Στην περίπτωση που είσαι μέτοχος σε κάποια εταιρεία θα δεις τα κέρδη σου να αυξάνονται!

Έρωτας: από εκεί που ήσουν πολύ μόνη και ανεξάρτητη αυτή τη χρονιά θα βρεθείς να βαδίζεις σταδιακά προς τη δέσμευση. Το ιδανικό σου είναι οι τύποι που σε εξιτάρουν με το μυαλό του και σε κρατούν σε εγρήγορση! Μια αλλαγή στο λούκ σου κοντά στα γενέθλια σου θα τινάξει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Δουλειά: στην αρχή του χρόνου μπορεί να χάσεις το focus σου και έτσι να μη σημειώσεις την αναμενόμενη πρόοδο. Μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω αφού οι πιο παραγωγικοί μήνες έρχονται( Ιούνιος και Ιούλιος).

Υγεία: το πεπτικό σου σύστημα και η κυκλοφορία του αίματος είναι ίσως θέματα υγείας που θα πρέπει να έχουν την προσοχή σου ειδικά το Φεβρουάριο αλλά και μεταξύ Αύγουστου και Σεπτέμβρη!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη